AliOyundaYt
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 0
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Dylex#6666
Hocam bundan hiç bir şey anlamadım ctrl c atar mısınız ?sorun nedir hangi ayari veya neyi degistirmeliyimDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
neyi ctrl c atayimHocam bundan hiç bir şey anlamadım ctrl c atar mısınız ?
Dylex#6666
Dylex#6666
Sorun ne tam olarak onuneyi ctrl c atayim
sorun burda ki baslatma komutunu kullanmamam mi anlamadimDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
hic bisey yokken sunucu da kimse yokken islemci dalgalaniyor chunklar yavas yukleniyor birden fazla kisi oynarken ara sira lag giriyor 4 cekirdek 10 gb ram varSorun ne tam olarak onu
Dylex#6666
Bunu linki dikaktlice okuyun sorununuz çözülürsorun burda ki baslatma komutunu kullanmamam mi anlamadim
hic bisey yokken sunucu da kimse yokken islemci dalgalaniyor chunklar yavas yukleniyor birden fazla kisi oynarken ara sira lag giriyor 4 cekirdek 10 gb ram var
Diocletianus
knk bu adamin dediklerini yapmaya izin vermiyor aldigim hosting server baslatirken kullanilan komutlara erisimim yokBunu linki dikaktlice okuyun sorununuz çözülür
Diocletianus
linux uzerinden ptero ile calistiriyorum node ile yani .bat dosyasi yok ayrica degistiremiyorum dedigim gibi nasil yapacagimi bende biliyorum ama izin verilmiyorHocam .bat dosyasını düzenleyeceksiniz.
Dylex#6666
Keşke vds sunucu alsaydınız mc sunucusu adı altında satılanlar para tuzağı i think başarılar.linux uzerinden ptero ile calistiriyorum node ile yani .bat dosyasi yok ayrica degistiremiyorum dedigim gibi nasil yapacagimi bende biliyorum ama izin verilmiyor
para vermedim ama saolKeşke vds sunucu alsaydınız mc sunucusu adı altında satılanlar para tuzağı i think başarılar.
Diocletianus
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!