Çözüldü Timed Out hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fun4!K
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 816
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fun4!K

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
merhaba değerli forum üyeleri.sunucum bazen timeout hatası verip herkesi sunucudan atıyor.loglarda hiçbişey yok.bu sorunla önceden karşılamış ve çözmüz olanlar var mı aranızda acaba?

ilgiç bi durum var ortada.3 farkli açıklama ile atmış üyeleri
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

buyrun ekran görüntüsü

download.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu 2 eklentiyi kullanmayı deneyin.
Anti Jigsaw şuan kurulu ve kullanıyorum
Diğerini kullanmıştım fakat pek faydası dokunmamıştı

yardımcı olabilicek var mi?

Son düzenleme:
Sunucunuzda her hangi bir saldırı koruması var mı?

Ben de bu konuyu açmak için hesap açtım, fakat arkadaş açmış bu konu hakkındaki yorumları bekliyorum. Nitrado kullanıyorum hosting olarak, bazı kişileri atmıyor benim sunucumda

Ben de bu konuyu açmak için hesap açtım, fakat arkadaş açmış bu konu hakkındaki yorumları bekliyorum. Nitrado kullanıyorum hosting olarak, bazı kişileri atmıyor benim sunucumda
Biraz araştlrma yaptım.Belirli bi süre sonra online mode`yi true yapiyormus sunucu kendisi.buyüzden preminium kullanan oyuncuları atmıyor sunucudan

Sunucunuzda her hangi bir saldırı koruması var mı?
AntiJoinBot UnioAntiCrash AntiJigSaw gibi korumalar mevcut

yok mu beyler çözümü bilen?

Son düzenleme:
Ben sunucumu henüz açmadım ve premiumum zaten benimkinin onunla bir alakası yok :( Bu gün bir sıkıntı yok gibi anlamadım (Sunucumu daha açmadım sadece ben sunucuda oluyorum)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl