Bulundu Tılsım Skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Furquan

Play.SequoiaNW.online
Elmaslar
5
Minecraft
_Furquan

Discord:

Furquan#7673

Selam herkese, benim bir skript isteğim var şimdi belirli itemler olacak örnek veriyorum Madenci Tılsımı, bu tılsım eğer kişinin envanterinde bulunursa %5 şansla kazdığı maden 3 e katlansın ya da Zombi Dayanıklılığı adında bi tılsım olacak bu envanterindeyse zombilerden %10 daha az hasar alıcak bu şekilde bi skript yapılabilir mi? ve tılsımları oyunda bulunan bir item olarak değil de player head olarak gösterebilir miyiz örnek veriyorum head databases plugini ile binlerce kafaya erişilebiliyor itemin logosu kafa olabilir mi? Teşekkürler.

Selam herkese, benim bir skript isteğim var şimdi belirli itemler olacak örnek veriyorum Madenci Tılsımı, bu tılsım eğer kişinin envanterinde bulunursa %5 şansla kazdığı maden 3 e katlansın ya da Zombi Dayanıklılığı adında bi tılsım olacak bu envanterindeyse zombilerden %10 daha az hasar alıcak bu şekilde bi skript yapılabilir mi? ve tılsımları oyunda bulunan bir item olarak değil de player head olarak gösterebilir miyiz örnek veriyorum head databases plugini ile binlerce kafaya erişilebiliyor itemin logosu kafa olabilir mi? Teşekkürler.
JavaScript:
on mine:
    loop all items in the player's inventory:
        if loop-item is iron ingot named "madenci tılsımı ":
            chance of 5%:
                cancel event
                give 3 event-block to player
                send "madenci tılsımın kazdığın bloğu 3'e katladı" to player

Son düzenleme:
Kod:
on mine:
    if player has player head named "madenci tılsımı":
        if chance of 5%:
            give event-block to player

on damage:
    if victim is player:
        if attacker is zombie:
            if victim has player head named "zombi tılsımı":
                cancel event
                set {_dmg} to damage - 0.5
                damage victim by {_dmg} hearts

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl