TikTakSurvival.nitrado.net [En zor Survival Sunucu !] - Yeni Nesil Sunucu 1.7.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GereksizOyuncu

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhaba arkadaşlar ben Aniqo , bugün sizler ile ne yapacagımı bende bilmiyorum açıkcası . Heh evet doğru eski oyuncularımızdan 20-25 kişinin istedigi sunucu yu açmış bulunmaktayız . Tamamen istek üzerine açıldığı için kapatmayı dusunmuyorum . Ustüne birde söyle seyler yapmayacagimida bilin . "Gampanyaaah Gampanyaaah VIP 1 Tl alsana hadi al bak haftaya sıfırlıcam zaten sunucuyu zaaa XD" hallerine düsmeyecegimi beni artık tanıyan tanır. Bi 5-6 Ay server işlerini bırakmıştım bu sürede ise değiştim. Kimisi daha ciddi olmussun diyor kimisi daha kötü kimisi daha iyi , ama şunu biliyorumki yeni Aniqo bir şeyi aklına koyar ise yapmadan durmaz. Bu kadarini söylemem yeterli sanırım ^_^..Neyse Uzatmadan Servermize Bakalim)

7PdBnY.png

Oto Lagg Clear
Ipeksi Spawner Alma
▶ Kafa Dusurme
▶ En Guzel 5Top - 1-ciye GladyaTor Rank!!
▶ Vip Bilgi Komutu-VipSpd,VipJmp V.b
▶ Vipler Vip,PlusVip [+Vip]

TimberMod-Farkimiz Tarzimizdir)

LENGGa.png

Kurucular-Batuhan,Fatih
Admin-
Builder
Rehber-Can0703

Reklamci- Alim Basladi
Gladyator-

WarpLar:

KoyluTakas

2Nan4E.png

Orman:
7XD7JP.png

Spawn:
A6znMz.png

AfkHavuzu
VXDPWy.png

Balikci
D6DBvl.png

Jail:
dZB8VQ.png

warp oyun a gier iseniz esyalariniz da kaybolur. Sebebi ise eger MiniGame esnasında çıkarsaniz esyalarinizin gitmemesidir . Spawn ' a gittiginizde esyalariniz geri sağ sağlim envanterinize gelecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl