Tıkla

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mersoy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.553
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mersoy

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
13

Discord:

MertErsoy#1196

Merhaba arkadaşlar,
Forum da yeniyim de tanışmak istiyorum üyelerle kendinizi tanıtır mısınız acaba?
Benim adım Mert kendini tanıtma sırası sizde
(Bi elmas atta simit alam acıktım :D )

Selam, adım Ahmet!
Minecraft işlerine 6 yaşındayken başladım söylemeyi unuttum yaşım şu anda 14.
Minecraft'ta ilk sunucum olan Can Network'ü Batihost adlı firma üzerinden açtım ve sunucu yaklaşık 4-5 gün ayakta durdu diye hatırlıyorum. İkinci sunucum Milenium Network'ü Keyubu adlı firma üzerinden açtım ve sunucu yaklaşık 1.5 hafta ayakta kaldı. Can Network'ten önce 3-4 tane sunucuda MCPE'de açmıştım. Tabii ki de onlarda uzun süre ayakta kalmadılar. Milenium Network'te bir gün @benibilenbilir gelmişti sunucuma. Ondan skript istemiştim ve atmıştı bende onu editleyerek forumda paylaşmıştım. Onun sayesinde skripte ilgim olmuştu ve sıfırdan kodlamaya başlamıştım. Sana anlatabileceklerim bu kadar tanıştığımıza memnun oldum iyi eğlenceler dilerim.

Selam, adım Ahmet!
Minecraft işlerine 6 yaşındayken başladım söylemeyi unuttum yaşım şu anda 14.
Minecraft'ta ilk sunucum olan Can Network'ü Batihost adlı firma üzerinden açtım ve sunucu yaklaşık 4-5 gün ayakta durdu diye hatırlıyorum. İkinci sunucum Milenium Network'ü Keyubu adlı firma üzerinden açtım ve sunucu yaklaşık 1.5 hafta ayakta kaldı. Can Network'ten önce 3-4 tane sunucuda MCPE'de açmıştım. Tabii ki de onlarda uzun süre ayakta kalmadılar. Milenium Network'te bir gün @benibilenbilir gelmişti sunucuma. Ondan skript istemiştim ve atmıştı bende onu editleyerek forumda paylaşmıştım. Onun sayesinde skripte ilgim olmuştu ve sıfırdan kodlamaya başlamıştım. Sana anlatabileceklerim bu kadar tanıştığımıza memnun oldum iyi eğlenceler dilerim.
Bende memnun oldum teşekkür ederim

Hoş geldiniz foruma, benim adım Asaf şimdiden forumda bol eğlenceler!

Merhaba arkadaşlar,
Forum da yeniyim de tanışmak istiyorum üyelerle kendinizi tanıtır mısınız acaba?
Benim adım Mert kendini tanıtma sırası sizde
(Bi elmas atta simit alam acıktım :D )
Aramıza hoş geldin.

Adım linç 11 yaşındayım memnun oldum.

Hoşgeldin bende Ömer Adem @Mersoy

Merhaba, öncelikle hoş geldin Sevgili Mert. Benim adım Emir, tanıştığıma memnun oldum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl