Tanıtım TigerReports | Hileli oyuncuları rapor etmek artık çok kolay!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EmreSHN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 550
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmreSHN

Seven sevdiğiyle güzelleşir.
Elmaslar
2.620
Minecraft
EmreSHN

Discord:

EmreSHN#4551

TigerReports
Ortam artık daha güvenli!

Merhaba. Bugün sizlerle birlikte TigerReports adındaki eklentiyi inceleyeceğiz. Bu eklenti birçok işlem içerisinde kullanabiliyor. Minecraft sunucunuz için çok ayrı yerler taşıyan bir eklentiyi sizlerin huzurunda tanıtacağım. Şimdiden varsa bir eksiğim, hatam yorum yaparak bana söylerseniz bende hatalarımın ve eksiklerimin farkına varmış olurum. Hadi isterseniz sizleri daha fazla tutmadan konumuza geçelim.

z27eAf.png

Nedir Bu TigerReports?
Hadi biraz tanıyalım!

Bu eklenti sayesinde sunucunuzu artık daha çok güvende tutabileceksiniz. Artık oyuncularınıza daha iyi bir platform sunabileceksiniz. Hilelerin yer almadığı bir dünyanın kokusunun bile ne kadar güzel bir his olduğunu anlatamam. Çünkü daha önceden böyle bir koku hiç içime çekmedim. Bu sebepten dolayı bilmiyorum nasıl bir his olduğunu. Ama belki senin sunucunun dünyasında bu kokuyu içime çekebilirim. Bunlar senin elinde olan bir şey. Sunucunun yeni bir hal alması için güzel bir eklenti olabilir. Bu eklenti sunucu içerisinde hile kullanan arkadaşları raporlamamızı sağlıyor. Hadi biraz daha tanıtalım.

Aslında bu eklenti değil de başka bu tarzda eklenti olarak kullanılan birçok Minecraft sunucusu var. Bu eklenti oyuncuları raporlayacak eklenti türünden. Sonrasında da bir yetkili o oyuncuyu kontrol edip gerekliği uyarı veya işlemi yapmasını sağlayacaktır. Evet evet. Bu eklentinin sevdiğim yanı ise menülü olmasıdır. Şüphelendiğiniz bir oyuncuyu rapor ediyorsunuz. Önünüze bir menü geliyor ve bu menüde hile türleri çıkıyor. Fly, KillAura, AutoClicker, Speed vb. türlerden hile sebeplerinden oyuncuları rapor isteği atabiliyoruz. Sonrasında yetkiler de rapor edilen oyuncu ile ilgileniyor ve oyuncu cezasını alıyor.

Komutlar​
Eveettt, geldik bu mükemmel eklentimizin komutları, izinleri ve komut açıklamalarına. Hadi sizleri bekletmeden geçelim. Bu arada öyle çok gerektiren komutlar yok. Biliyorsunuz ki ben pek bekletmeyi sevmem.​

Komutlar​
İzinler​
Açıklamalar​
/report <oyuncu>​
İzin vermeye gerek yok.​
Oyuncuyu raporlamamızı sağlar.​
/report reload​
report.reload​
Eklentimizi yeniden başlatmamızı sağlar.​

Eklentiyi İndirmek İçin Tıkla!​
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Video​

Oyuncuların hileleri bildirmesi için oldukça ideal bir eklentiye benziyor ki dizayn şeklide ilgimi çekti. Eklentiyi bir ara muhakkak kullanacağım ☺

Gelişmiş Report Benziyor elinize Sağlık

Hileleri engellemenin tek yolu hile koruması değildir. Raporlamakta en iyi önlemlerden biridir. Bunu ise bu eklenti bize sağlıyor. Teşekkürler.

Artık bir sürü rapor eklentisi çıkmaya başladı. Bu eklentide fena değil gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl