harun567gh
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 1
ne zaman yazarsınız skriptiGüzel fikir, yakında yayınlıyorum...
1-2 saat içinde sanırım. Konu açacağım. Yaparken tam yapmış olmak istiyorum.ne zaman yazarsınız skripti
O havalı değil./helpop :p
SKRİPT BİTİMİ şimdiden ellerine sağlık1-2 saat içinde sanırım. Konu açacağım. Yaparken tam yapmış olmak istiyorum.
Devam ediyorum. GUI falan olacak, yani sırf senin için değil bir çok kişi için yazacağım skripti. Onun için beklemen normal ola.SKRİPT BİTİMİ şimdiden ellerine sağlık
O ZAMAN 1 1.50 SAAT TE BİTER HERALDEDevam ediyorum. GUI falan olacak, yani sırf senin için değil bir çok kişi için yazacağım skripti. Onun için beklemen normal ola.
~ Fati#1883
o hatalı olmuyor o destek atılmıyor onda eğer sen yaptıysan benimle paylaşırmsınSkript Paylaşımı - [SK] Destek Bildirim Skripti / Sistem Güncellendi / 1.1
biraz editleyip bunu kullanabilirsin
command /destek [<text>]:
trigger:
if player has permission "ilga.kurucu":
if arg 1 is not set:
send "&2&lKullanım:&3&l/destek mesaj" to player
loop all players:
loop-player has permission "ilga.kurucu"
add loop-player to {_kurucumesaj::*}
send "&4&lBir operator gönderdi %player%: &e%arg 1%" to {_kurucumesaj::*}
else:
message "&3&lBir gün operator olursan bu yetkiyi kullanabilirsin :)"
ilginiz için teşekür ederim ama bunu kurucular bu destek talebine cevap veremez ki yanıtlamı destek isteyorum@beeboyTR arkadaşın menülü desteğini de kullanabilirsin ama şimdilik bu seni idare edebilir.Kod:command /destek [<text>]: trigger: if player has permission "ilga.kurucu": if arg 1 is not set: send "&2&lKullanım:&3&l/destek mesaj" to player loop all players: loop-player has permission "irca.kurucu" add loop-player to {_rehbermesaj::*} send "&4&lBir operator gönderdi %player%: &e%arg 1%" to {_rehbermesaj::*} else: message "&3&lBir gün operator olursan bu yetkiyi kullanabilirsin :)"
Bir operator zaten bütün operatorlere gönderiyor.Karşılıklı bir konuşma değil ki cevap versin.ilginiz için teşekür ederim ama bunu kurucular bu destek talebine cevap veremez ki yanıtlamı destek isteyorum
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!