fuku61
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 8
- Minecraft
- RedWacco
Discord:
Yok
Yok

benjamin17
Bahsettiğiniz destek ticketları biletleri tarzında bir plugin iseDeğerli forum üyeleri başlıktanda anlaşıldığı üzere Bir boxpvp sunucusu kuruyorum ve bana bilet plugini gerekiyor ücretsiz olursa iyi olur İyi forumlar![]()
Yok
Hocam nether ve ende gitmek için lazım kusura bakmayın dalgındım birazhacı yani nasıl elde edilecek felan hiçbişi yazmamışşsın bu bilet ne işe yarıcak felan puanmı vercek paramı
Yok
Nether ve ende gitmek için kullanılacak reisBahsettiğiniz destek ticketları biletleri tarzında bir plugin isepluginini kullanabilrsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ödül, piyango vs vs birçok için belli başlı izin tarzı biletler için isepluginini kullanabilirsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

benjamin17
https://www.mc-tr.com/konu/end-ve-nether-bileti-skripti.91445/ konusu üstünden skripti kullanabilirsiniz. Alternatif olarak doğrudan ende ve nethera gidilmesini ayarlamak için warp oluşturup warpları belirli izinlere göre yaparsınız ve deluxemenu veya site üstünden basitçe satışını gerçekleştirebilirsiniz.Nether ve ende gitmek için kullanılacak reis
Yok
hocam skript bilerek kullanmak istemedim Sunucuyu yoruyor diye duydum.https://www.mc-tr.com/konu/end-ve-nether-bileti-skripti.91445/ konusu üstünden skripti kullanabilirsiniz. Alternatif olarak doğrudan ende ve nethera gidilmesini ayarlamak için warp oluşturup warpları belirli izinlere göre yaparsınız ve deluxemenu veya site üstünden basitçe satışını gerçekleştirebilirsiniz.
Yok
Çözüm. Konu Kilit.Bahsettiğiniz destek ticketları biletleri tarzında bir plugin isepluginini kullanabilrsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ödül, piyango vs vs birçok için belli başlı izin tarzı biletler için isepluginini kullanabilirsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

benjamin17
Skript sunucuyu yoran birşey değil. Aşırı fazla skript kullanımı ve gereksiz tekrarlar ve kontroller olduğu durumlarda evet sunucuyu yorar ama aynı mantık olarak ne kadar gereksiz plugin kullanırsanız ve ne kadar fazla plugin kullanırsanız gene sunucu yorulur.hocam skript bilerek kullanmak istemedim Sunucuyu yoruyor diye duydum.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!