Xquern1
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 4
- Minecraft
- Xquern
Discord:
Xquern
Merhaba arkadaşlar, sizden bir konuda yardım istiyorum. Üzerinde çalışmakta olduğum bir Minecraft 1.20.4 Paper projesi var; yaklaşık 65–70 plugin içeriyor ve emek survival konseptli bir sunucu. İnternetten bulduğum bilgilerle kendi başıma optimize etmeye çalıştım ama hâlâ bazı yerlerde eksiklikler var.
Sunucuyu 150 kişilik oyuncu kapasitesi için optimize etmeye çalışıyorum, özellikle tick durations hatası, lag, entity spawn ve plugin repeating task sorunlarını çözmek istiyorum. Paper.yml, spigot.yml ve JVM ayarlarıyla ilgili deneyimlerim var fakat bazı ayarların yeterli olmadığını fark ettim.
Detaylı bir şekilde yardımcı olabilecek, özellikle Paper 1.20.4 optimizasyonu, plugin performansı ve sunucu stabilitesi konusunda deneyimli arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
size vericeğim tps değeri sunucuda sadece 1 kişi varken verilen sonuç ram 12gb
Sunucuyu 150 kişilik oyuncu kapasitesi için optimize etmeye çalışıyorum, özellikle tick durations hatası, lag, entity spawn ve plugin repeating task sorunlarını çözmek istiyorum. Paper.yml, spigot.yml ve JVM ayarlarıyla ilgili deneyimlerim var fakat bazı ayarların yeterli olmadığını fark ettim.
Detaylı bir şekilde yardımcı olabilecek, özellikle Paper 1.20.4 optimizasyonu, plugin performansı ve sunucu stabilitesi konusunda deneyimli arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
size vericeğim tps değeri sunucuda sadece 1 kişi varken verilen sonuç ram 12gb