Tasarım Thurster →RoyalCraft | Konu Tasarımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ellerine sağlık , kaliten tartışılmaz zaten. Mükemmelden öte diyebilirim :) <3
Ehehe,Öyleyimdir.Yorum İçin Teşekkürler
Belkide Öyle Değilimdir :enteresan:

Eline sağlık gerçekten sunucumuza yakışır bir şekilde olduğunu düşünüyorum daha iyi çalışmalarınıda görmek üzere :)
Başarabilmişsek Ne Mutlu Bana,Yorum İçin Teşekkür Ederim

Çoğu klasikleşmiş zaten sunuzu bilgileri kısmı misal her konu tasarımında var bunlardan vazgeçin artık bide benim firkim özellikler kısmını tek parçaya sığrıabilirdin ve başlıktaki baloncuklar bir bölüm de kesiliyor onu düzelt.

Çoğu klasikleşmiş zaten sunuzu bilgileri kısmı misal her konu tasarımında var bunlardan vazgeçin artık bide benim firkim özellikler kısmını tek parçaya sığrıabilirdin ve başlıktaki baloncuklar bir bölüm de kesiliyor onu düzelt.
Dikkate alacağım.Teşekkürler

aslında daha iyi animasyonlar eklenebilir de bu sefer forum yükleme limitini aşıyor boyut küçültüncede kalite düşüyor bir anlamı kalmıyor yoksa animasyonlu harika birşey yapabilirdik ama yinede fena sayılmaz ya

aslında daha iyi animasyonlar eklenebilir de bu sefer forum yükleme limitini aşıyor boyut küçültüncede kalite düşüyor bir anlamı kalmıyor yoksa animasyonlu harika birşey yapabilirdik ama yinede fena sayılmaz ya
Ben kötü demedim ama geliştirilebilir.

Çok güzel bir tasarım olmuş. Özel bir şey sormak istiyorum. Discord verir misiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl