Thurster
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 42
Discord:
Thurster#6604
Thurster#6604
Minezoid#4994
Jedminton#8768
Konu tasarımı harika hele bilgilerimiz kısmındaki rig EFSANEEE!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Thurster#6604
Teşekkür EderimKonu tasarımı harika hele bilgilerimiz kısmındaki rig EFSANEEE!!
Thurster#6604
Teşekkür Ederim. Önerinizi Dikkate Alacağım.
Cidden Haraketli tasarımı güzel hazırlamışsınız. Gördüğünüz bu yazıları ise ben hazırlamıştım. Yazıları daha iç içe yapsaydınız daha güzel olabilirdi <3
BYuzayli#2342
Thurster#6604
Gayet İyi Anladım. Öncelikle 1.Kısım da Giflere Uyumlu Olması İçin Arka Planı da Göstermeye Çalıştım. Yosunları Fazlalaştırabilirdim fakat program hata verdiğinden dolayı azaltmak zorunda kaldım. Onun dışında tüm gifler orjinal hızlarında haraket ediyor. Birdahakine Dikkat Ederim.İlk kısım çok karışık olmuş. Baloncukları hareketlendirmişsin fakat ekstradan iki tane pek birşey ifade etmeyen kesilmiş biçimde resim koymuşsun.(Tam anlatamadım).Bana tam konu tasarımının havası geçmedi.Yosunların olduğu resimlerde bir eksiklik hissediyorum. Yosunlar olması gerektiğinden çok daha hızlı.Ve Yosunların sayısı az olduğundan kötü durmuş ve hızlı olmasından. Başlıkların altındaki dalgalanan çizgi ise biraz hareketli bir cisim olsun diye konmuş gibi duruyor. Bunların dışında güzel.
Thurster#6604
Teşekkür Ederim EfenimGerçekten muhteşem bir dizayn olmuş. Üzerinde emek bulunuyor. Ellerinize sağlık!
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!