Tasarım Thunder Team Afiş Tasarımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Whiskey's

Savaştayım Ölüyom
Elmaslar
219
Minecraft
WhiskeyTR

Discord:

whiskeytr

ThunderTeamBanner.png

Kendi satış ekibim için hazırladım, eksiklerimi iletirseniz sevinirim.

O thor'un fotorafı sizinmi? Yoksa sadece o arkaplandır vb vb şeylerinimi yaptınız?
Zeus* karakterini internetten buldum Midjourney AI ile yapıldığı yazıyordu. AI ile yapıldığı için kullanmakta sorun görmedim. Katman olarak kullandım ve üzerine gerekli gölgelendirmeleri aktardım.

Zeus* karakterini internetten buldum Midjourney AI ile yapıldığı yazıyordu. AI ile yapıldığı için kullanmakta sorun görmedim. Katman olarak kullandım ve üzerine gerekli gölgelendirmeleri aktardım.
Baya hoş olmuş doğrusu. AI ile bile yapılmış (OG olmasada) uymuş AI art.
"BENCE" şuraya gerçekten Battlefield deki gibi arkaplan tarzı birşey uygulanabilir.
1687491972923.png

Siyah arka planda mesela garip şeyler var. Onun yerine eğer mesela.. Minecraft sunucusuna yapılıyorsa Battlefield'in rengine uyumlu bir fotoraf(yada bunu bir programdan ayarlican) vb konup minecraft pvp'si gibi birşey gösterilebilir.
Ama onun dışında Thor'u kaldırıp oraya battlefield askeri... Ve O siyah ekranıda battlefield yapsak çok garip bir şekilde uyar gibi geldi bana :D

Başarılar diliyorum! Tasarım temiz vede güzel. Kolay gelsin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl