Paylaşım Thumbnail SpeedArt | ArdaDemr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WeydeyEfendi

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
30
Merhabalar, bu videomda sizlere ArdaDemr adlı youtube kanalına yaptığım videolarda ki küçük resimlerden bir tanesinin speedartını paylaştım.

Açıkçası tasarımını beğendim ama daha çok geliştirebilirsin. Bu arada arka planda çalan müziği pek beğenemedim :)

Videoda kasma var gibime geldi.Tasarımda yazıda kullandığın font ile arkaplan pek uyumlu olmamış.Ek olarak. Fotoğraf çok karanlık duruyor.Başarılar geliştirebilirsin.

Videoda kasma var gibime geldi.Tasarımda yazıda kullandığın font ile arkaplan pek uyumlu olmamış.Ek olarak. Fotoğraf çok karanlık duruyor.Başarılar geliştirebilirsin.
Videolarda kasma olma sebebi yorumlarda var merak etme neyse diğer belirtmelerin için teşekkürler :mc_388-0:

Açıkçası tasarımını beğendim ama daha çok geliştirebilirsin. Bu arada arka planda çalan müziği pek beğenemedim :)
Değerli yorumun için teşekkürler. Arka planda çalan müzikler o sırada ki ruh halime göre oluyor bende videoyu bazen sonradan seyredince hoşuma gitmiyor.

Kanka tasarımların hoş ama bu tasarımın hoş gelmedi :) başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl