ThetaNetwork Skyblock An İtibariyle Aktif!- Hades Boss - Uzay & Astronot Sistemi - 3 Farklı Takas - Coin sistemi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tharius

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
4
Minecraft
Thariuspw

Discord:

thariusunc

konu-hakkında.png
konu-sistemler.png
konu-ozellikler.png
konu-gorseller.png
Arena.png
Astronot.png
Edit.png
Hades.png
Spawn.png
Spawn2.png
Takas.png

Moderatör tarafından düzenlendi:
Öncelikle sistemler güzel duruyor ancak ekstra bi özellik göremedim sadece boss ve astronot eklenmiş gibi ayrıca lobi mapi internetten alınmış. Alınmış maplere bir şey demiyorum sonuçta herkesin builder ekibi yok ama ilerlerseniz kendi mapinizi yapmanızı veya yaptırmanızı öneriyorum umarım sunucunuz büyür iyi günler.

iyi forumlar...

gif.gif

Öncelikle sistemler güzel duruyor ancak ekstra bi özellik göremedim sadece boss ve astronot eklenmiş gibi ayrıca lobi mapi internetten alınmış. Alınmış maplere bir şey demiyorum sonuçta herkesin builder ekibi yok ama ilerlerseniz kendi mapinizi yapmanızı veya yaptırmanızı öneriyorum umarım sunucunuz büyür iyi günler.

Merhaba, evet şuanlık sunucuyu beta sürümünde açacağımız için sistemelerimiz 3-4 tane bulunmakta. zaman ilerledikce geliştireceğiz. ve map sorunu malesef doğru builderimiz olmadığı için mecburen böyle yapmak zorunda kaldık ilerleyen zamanlarda kendimize özgün maplerimizi yaptıracağız, önerileriniz için teşekkürler.

Merhaba, evet şuanlık sunucuyu beta sürümünde açacağımız için sistemelerimiz 3-4 tane bulunmakta. zaman ilerledikce geliştireceğiz. ve map sorunu malesef doğru builderimiz olmadığı için mecburen böyle yapmak zorunda kaldık ilerleyen zamanlarda kendimize özgün maplerimizi yaptıracağız, önerileriniz için teşekkürler.
ilerlemelerinizi bekliyor olacağım...

yanlız bir kelebeğim...

gif.gif

Sunucunuz çok güzel elinize saglik.
Ram miktari artabilir.
Kuruculari çok samimi en iyi yerlere gelirsiniz inşAllah
Teşekkür ederiz, sunucumuz optimizeli olduğu için ve şuan ilk açılış olucağı için pek fazla ram'e gerek duymadık. iltifatlarınız içinde tekrardan teşekkür ederiz.

Sunucu güzel gibi görünüyor başarılar.

Konu tasarımı bir tık daha iyi olabilirdi. Güzele benziyor, başarılar.

Konu tasarımı ve sunucu hoş duruyor. Başarılar dilerim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl