>>THELEGEND<< v7 HUB Plugin Paketi - Saklambaç, Skywars, HungerGames, Factions, Survival, Skyblock, Lobi - EN İYİ PAKET ve EN İYİ FİYAT garantisi!

Paketleriniz kaliteli gözüküyor. Klasik sistemler yok, özgün sistemler var. Bol satışlar.​

thanks from england.png

Kaliteyi Tartışan varmı ya?
Mükkkkemmel

Doğruyu söylemek gerekirse 2014 yılından yana oldukça başarılı paketler çıkarıyorsun ve yılların emeği sonucunda böyle güzel paketler ortaya çıkarmışsın ki hakkını da vermişsin. Tartışmasız ülkemizin en güzel paketlerinin sana ait olduğunu düşünüyorum. Sana hayırlı satışlar dilerim <3

hayırlı satışlar

paketler için paylaştığın fotoğraflara baktığımda türkçe karakterlere hiç önem vermemişsin..
düşük bir paket, fazla fiyat biçilemez..

İyi satışlar, iyi kazançlar. Başarılar

AhmetMelihTR vay be zamanın sunucuları senin paketinle açılıyordu :)

dün hub paketi satın aldım ve sağolsun abiyi sürekli meşgul etmek durumunda kaldım ve her seferinde harika cevaplar verdi sorunumla yakından ilgilendi yapamadığım bir şeyler olunca saati önemsemeden ilgilendi plugin paketleri zaten on numara üstelik ömür boyu destek de sağlıyor diğer firmalarda eminim ki bu kadar ilgilenmezler buradan bir kez daha teşekkürlerimi sunarım sivaslı abime :)

Nerden satin alicam?

Kaliteli bir paket olmuş

iyi satışlar

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl