THELEGEND - BetterBank - PIN/Şifre Korumalı Gerçek Banka Deneyimi! - 1.8 - 1.15 (PLUGIN)

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
Elmaslar
425
Discord İzni
Minecraft
THELEGEND

Discord:

>>TheLegend<<#6052

Oyuncuların hesabına erişim sistemi olabilir. Mesela arkadaş şifresini verir gibi. Veya bir banka eklenebilir kartı koyuyorsun şifreyi istiyor gibi.
Olur eklerim birazdan

İstediğim tüm her şeyi eklerim ve ben özgür bir Türk vatandaşıyım seni bağlar mı?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ahahah hiç güleceğim yoktu tek çare küfür değil mi?
:D özgür Türk vatandaşısında daha neyi eleştirirsin & eleştiremezsin bunu anlamamışsın. Fiyat politikası denen bir şey var hiç duydun mu?
Burayı atıyorum umarım okur ve anlarsın (Anlamayacağını bildiğim halde atıyorum kıymetimi bil :) );
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İsteyene bedava da veririm beyler ayıp ediyorsunuz. Fiyat politikası falan yok aklıma ilk gelen rakamı yazdım siz fiyat koyun hemen değiştireyim biz bizeyiz.

Uyarı alabilirim umrumda değil sen bunu kodla buraya o yüzle çık insanların emeğine saygın bile yok o zaman senin sunucunada berbat diyelim o zaman burada delirirsin bırakta insanlar kendine göre işini yapsın.

Sen o 0.1tl'yi yollayabilecek bir yer bul emirhan sana vereceğim tüm hepsini sen merak etme.
Ozaman 2₺ olsun
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Uyarı alabilirim umrumda değil sen bunu kodla buraya o yüzle çık insanların emeğine saygın bile yok o zaman senin sunucunada berbat diyelim o zaman burada delirirsin bırakta insanlar kendine göre işini yapsın.
Ben berbat demedim beğendim fiyatı pahalı geldi.

Harika bir plugin ama 20 tl fazla olmuş gibi 15 10 tl olsa daha iyi olurmuş.

20tl fazla olmuş.

Kötü yorum yapanlan biraz kendi yaptıklarına bakabilir mi?

Başarılı Görünüyor..

Alev alev başarılı ?

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl