Tanıtım TheGate - Minecraft Eklenti Tanıtımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _Flukzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.013
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_Flukzy

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
170
Minecraft
xWity

Discord:

furkancan#1000

GateRoom2.jpg

The Gate Nedir?

Gatetools_GUI.png

1- Tüy: ("GateCreator_Tool"): Bir bloğa sağ tıklandığında "Yer belirlenmesi için GUI" ekrana gelir ve kapı adresinizi manuel olarak ayarlayabilir veya henüz başka bir kapıya atanmamış rastgele bir adres almak için rastgele düğmesini kullanabilirsiniz. Adresi kabul ettiğinizde, tıkladığınız yerde kapı görünecektir. Oluşturma tamamlandıktan sonra, aşağıdaki GUI size, onu bir DHD'ye dönüştürmek için "risk" altında kullanılabilecek bir kapı camı verecektir. DHD'yi taşımak istiyorsanız, yeni bir kapı camı alacaksınız. havada bir kapının yakınında (10 blok yarıçap), sağ tıklayın.

2- Alaz Çubuğu: ("GateEditor_Tool"): "GateEdit_Tool", o belirli kapının parametrelerini ayarlamak için DHD'ye (sandalye) sağ tıklayarak ya da bütün kapıları özelleştirmek için havada sağ tıklayarak direkt kapıda kullanılabilir. Mevcut seçenekler:

2.1- Sadece bir kapıda: Gezici kapıyı kilitleyebilir veya kilidini açabilirsiniz (kilitliyse, kapıyı açmak ve kapatmak için kullanamazsınız.) Sunucunuz performans sorunları yaşıyorsa kapı tokmağını kaldırabilirsiniz. Bazı kısımları eksik ise (yükleme problemlerinden veya kapıyı oluşturan varlıkların çaresizliğinden dolayı), kapı aktif ise tamir ettirebilir veya kapı gitmezse başarılı bir şekilde sökebilirsiniz. Kapı olay ufku bir şekilde, sadece bir kez tıklayın.

2.2- Kapı Ağları: Ağ Geçidi-Şu anda beş farklı ağ arasından seçim yapabilirsiniz (Global, Galaxy, Pegasus, Universe, Ida). WAN geçidini ayarladığınızda, geçidin ikinci ağa girmesine izin vermek için bir yardımcı ağ kurmayı seçebilirsiniz. Yalnızca diğerinin ağ geçidi birincil veya ikincil ağlarını eşit şekilde arayabilirse, ağ ve WAN bu ağ geçidini işaretler.

GateeditGuid.png
IrisEditGUI.png

2.3- Tüm kapılarda: Kapı ağını kaydedebilir/yükleyebilirsiniz. Tüm kapıları aynı anda onarım yapabilirsiniz. [Eğer çok sayıda kapı başarıyla kurulursa, bu sunucunuzu geciktirebilir veya etkinleştirebilir)] Tüm kapı tokmaklarını (doz ertelenene kadar) kaldırabilir ve kapı listesini temizleyebilirsiniz. Tüm kapı bağlantılarını dönem dışı bırakabilir.

3.- Kitap: ("Abydos Cartouche")-Bu araçla, mevcut kapıları bütün görüntüleyebilir ve düzen için ayrı bir GUI açabilirsiniz.

4- Ateş Topu: Bu öğe, aradığınız aktif yıldız geçidinin yanındaki UI'yi açar. Bu kullanıcı ara yüzünde, irisi uzaktan açmak için başka bir portun IDC kodunu girebilirsiniz. İris durumu, kullanıcı ara yüzünün sağ tarafında belirli bir blok ile belirtilir.

4.1- Sabit disk işlevi: Kapıyı bulmak için DHD'deki sembolleri kullanın. Yedi sembolü de kilitlediğinizde, kızıltaş bloğuna tıklayarak, kapıyı etkinleştirebilirsiniz. Hızlı aramaya erişiminiz varsa, o kapıyı seçmek için sonraki GUI'de bir kapı seçebilirsiniz (The dialing animation will be skipped). Kapı hareket ederse veya açılırsa, bir bağlantı varsa, kapıyı kapatmak veya arama işlemini durdurmak için çağrı butonunu (Redstone Block) kullanabilirsiniz. Kapının sahibiyseniz veya kapının ortak sahibi olarak listeleniyorsanız, paneli DHD GUI'de etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.
DHD_GUI.png

4.2- DHD işlevi: Kapıyı bulmak için DHD'deki sembolleri kullanın. Yedi sembolü de bloke ettiğinizde, redstone bloğuna tıklayarak kapıyı etkinleştirebilirsiniz. Hızlı aramayı kullanma izniniz varsa, aşağıdaki GUI'de kapıyı seçebilirsiniz. Bu kapıyı işaretleyin (atlamak için animasyonu değiştirin. Bir kapıyı işaretlediğinizde ya da bir bağ açtığınızda, kapıyı kapatmak ya da arama işlemini boşlamak için arama butonunu (redstone blok) kullanabilirsiniz. Kapının ortak sahibi, DHD GUI'de kapağı etkinleştirebilir yada dönem dışı bırakabilirsiniz.

Not: DHD'yi taşımak istiyorsanız, bir taneye daha ihtiyacınız olacaktır. GateCrystal, GateCrystalGUI'yi açmak için GateCreate_Tool'u (havada sağ tıklayın) kullanabilirsiniz. Kristali daha önce olduğu gibi başka bir sandalyede kullanırsanız, kapı açma işlevi seçili olan sandalyeye hareket edecektir.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Son
Sevgili Forum okuyucuları, bugün sizlerle birlikte
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
adlı eklentimizi inceledik, bir sonraki konumda buluşmak dileğiyle sağlıcakla kalın.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Moderatör tarafından düzenlendi:
Sadece şu sondaki çizgiler haricinde güzele benziyor. Güzel anlatım güzel konu, elinize sağlık.

Sadece şu sondaki çizgiler haricinde güzele benziyor. Güzel anlatım güzel konu, elinize sağlık.
Konuyu atar atmaz cevap vermenize şaşırdım doğrusu. O çizgileride düzelttim onları attıktan sonra düzeltemem gerekti.

Konuyu atar atmaz cevap vermenize şaşırdım doğrusu. O çizgileride düzelttim onları attıktan sonra düzeltemem gerekti.
Konu pek uzun olmadığı için okumak zor olmadı açıkcası. Düzeltmeniz hoş olmuş tekrardan elinize sağlık

Net bir anlatım olmuş, elinize sağlık

güzel bir plugin

yani ilgilendiriyor mu bu sizi? bence ilgilendirmiyor.
Mesaj kasıyorsunuz ve sanırım yakında susturma alacaksınız. Üstüne üstlük benimle böyle konuşmazsanız yerinde olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl