TheGaMeLiFe_HD_ Faction_Plugin_Paketi_v3

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BloodyX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 9.360

TheGaMeLiFe_HD_ Faction_Plugin_Paketi_v3 Nasıl

• Kullanılan toplam oy
    56
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mz6mE4.png
: Arkadaşlar Paketi Yayınlama Amacım Bazı İnsanların Bu Paketten Yararlanmasını Sağlamak , Elimden Geldiğince Türkçeleştirdiğim Paketi Linkler İle Yayınlıcam. Pakette Kendimin Hazırladığı Bir Plugin Bulunmamakta Ancak . Eklediğim Ve Çıkadığım Dosyaları Teker Teker Sizlere Belirteceğim. Zamanım Kısıtlı Olduğu İçin Aceleyle Paylaşıyorum Paketi . Anlayışınız İçin Teşekkür Mc Tr Ailesi
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lyjl0p.png

Pakette Yaklaşık Olarak 47 Adet Jar , 47 Adet Klasör Bulunmakta .
Dosyanın İçindeki Eklentileri Elimden Geldiğince Türkçeleştirmeye Çalıştım , Kesinlikle Alıntı Yoktur .
Paketin İçindeki Pluginler Test Serverde Tek Tek Denenmiştir . Log veya error yoktur kesindir
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

L4Ar2J.png

[+] Açık Artırma Sistemi Eklendi [+]
[+] Rütbe Sistemi Eklendi [+]
[+] Kayan Yazı eklendi [+]
[+] Skript[+]
[+] VipZero. [+]
[+] PlayerCountMessage[+]
[+] UnioAntiCrash. [+]
[+] Citizens.-Npc [+]

Çıkardığım Dosyalar :
[-] MOtd Mager [-]

ngA7O0.png

Giriş Ekranı Atamadım Çünkü Oyuna girişte fark edin diye Süpriz Olsun Diye ATMAK İSTEMEDİM :)
Link Paket
3aL0DO.png

Linkhttps://
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

mz6mE4.png

link
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

RARŞİFRESİ TheGaMeLiFe_HD

Not arkadaşlar kusra bakmayın v2 diye eklemişim acele yapıyom dügüne yetişcem ondan hemen paketi v2 diy yazdım v3 aslında özrdilerim v3 bu
Gercekten Güzel bir Paket Devamını Beklerim :)

Vip zero Ney Ve Kayan Yazılar Nasıl Kullanılıyo Biri Söylerse Sevinirim . İyi Forumlar

kardeş lobideyken komut kullanamassın fln diyo[DOUBLEPOST=1440308234,1440305253][/DOUBLEPOST]kit alnmıyo

lobide op olan kullanırlı sadece komutları yasakladım bazı şeyleri[DOUBLEPOST=1440322014,1440321981][/DOUBLEPOST]kitler ayarlı hepsi oynama yapmadıysan :) şayet

caylak ts3üne gelirmisin bisi dicem kendi tsene

kit menusu açılmıyor hiçbi menu açılmıyor tek kurucuda açılıyr

paketi 1.7x ayarlı + ayrıc suan beta döneminde

1.7.x Spigot Demişsin Pluginerim Diyosrun Citizensin Spigotta Çalışmadığnı Ve Açık Arıtrmayla Çakışmadığnı Bilmiyosrsun :/ Çalışmadı 1/10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl