TheGaMeLiFe_HD_ Faction_Plugin_Paketi_v3

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BloodyX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 9.360

TheGaMeLiFe_HD_ Faction_Plugin_Paketi_v3 Nasıl

• Kullanılan toplam oy
    56
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BloodyX

Berkon Teknoloji Grup A.Ş
Emektar
Premium
Hosting Görevlisi
Elmaslar
2.019
Minecraft
TheGaMeLiFe_HD

Discord:

BloodyX#4069

mz6mE4.png
: Arkadaşlar Paketi Yayınlama Amacım Bazı İnsanların Bu Paketten Yararlanmasını Sağlamak , Elimden Geldiğince Türkçeleştirdiğim Paketi Linkler İle Yayınlıcam. Pakette Kendimin Hazırladığı Bir Plugin Bulunmamakta Ancak . Eklediğim Ve Çıkadığım Dosyaları Teker Teker Sizlere Belirteceğim. Zamanım Kısıtlı Olduğu İçin Aceleyle Paylaşıyorum Paketi . Anlayışınız İçin Teşekkür Mc Tr Ailesi
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

lyjl0p.png

Pakette Yaklaşık Olarak 47 Adet Jar , 47 Adet Klasör Bulunmakta .
Dosyanın İçindeki Eklentileri Elimden Geldiğince Türkçeleştirmeye Çalıştım , Kesinlikle Alıntı Yoktur .
Paketin İçindeki Pluginler Test Serverde Tek Tek Denenmiştir . Log veya error yoktur kesindir
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

L4Ar2J.png

[+] Açık Artırma Sistemi Eklendi [+]
[+] Rütbe Sistemi Eklendi [+]
[+] Kayan Yazı eklendi [+]
[+] Skript[+]
[+] VipZero. [+]
[+] PlayerCountMessage[+]
[+] UnioAntiCrash. [+]
[+] Citizens.-Npc [+]

Çıkardığım Dosyalar :
[-] MOtd Mager [-]

ngA7O0.png

Giriş Ekranı Atamadım Çünkü Oyuna girişte fark edin diye Süpriz Olsun Diye ATMAK İSTEMEDİM :)
Link Paket
3aL0DO.png

Linkhttps://
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

mz6mE4.png

link
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

RARŞİFRESİ TheGaMeLiFe_HD

Not arkadaşlar kusra bakmayın v2 diye eklemişim acele yapıyom dügüne yetişcem ondan hemen paketi v2 diy yazdım v3 aslında özrdilerim v3 bu

Kardes skype versene serverim.icin sana ihtiyacım var benim skypem:Ali.eren.kamalioglu

kardeş bana yardım edermisin skype ayberk.yigit.7

Ya bu öz güven ne ya yetti! Herkes oylama yerine Paket Güzel , İdare Eder , İşime Yaramadı ama Gene Güzel paketin kötüyse oylama yeri ekleme!

Plugin Paketi Sürümü Ne? Bunları Belirtmen Gerek

Plugin Paketi Sürümü Ne? Bunları Belirtmen Gerek
Plugin paketlerinin sürümü olmaz. Plugin paketleri yazılım/eklenti değildir. Plugin paketi eklentilerin toplanmış ve ayarlanmış halidir. Eklentilerin versiyonları olur. Eklentilerin versiyonlarını yazması daha mantıklı aslında.

1.7.x kardeş spigot olarak versiyon 1.7.x

Yetkili Kardeş Saten Plugin Paketleri Ayr Ayrı Sürümlerden oluşmaz Bunu Önce Bi Bil! Onadan Sonra Düzgün Bir Şekilde Cevap Yaz İstersen
Teşekkürler!

Tüm Factions Plugin Paketleri Gibi Farklılık Olmamış !! Ama Ginede Güzel

Var içindeki paketleri indir bak kardeş cok degişti sen öyle san :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl