TheGaMeLiFe_HD PVP 1.8.x Plugin Paketi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BloodyX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.632

TheGaMeLiFe_HD PVP 1.8.x Plugin Paketim Nasıl ?

• Süper Paket

• tsk ederim ellerine saglık

• Güzel Olmuş

• pvp v1 gelsin

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BloodyX

Berkon Teknoloji Grup A.Ş
Emektar
Premium
Hosting Görevlisi
Elmaslar
2.019
Minecraft
TheGaMeLiFe_HD

Discord:

BloodyX#4069

Merhaba Degerli Mc tr Forum Üyeleri Misafirler bilginiz uzun Süredir Üzere Plugin Paketi Cıkarmıyordum suan cıkartım 1.8x Olarak Paketim pvp arkadaşlar versiyon 1.8x craftbukkit Olarak Zaten Pakette Craftbukkit var isteyen protlu serverinde onu kullanıyor isteyende edidleyip Kullana bilir Tabiki Paylaşılması Kesinlikle Yasaktır Paylaşırsanız Dava acma yetkim ve paketim telif hakınna sahiptir kesinle satılması paylaşılması yasaktır bu paketi ilk burda sonrada başka yerlerde paylaşacagım resimlere geceyim hemen (not) paket emektir sakın alıntı diyip konumu baltalamayınız.
Resimler
Vv0lVB.png

nLRA7N.png

Not Konuyu begenin arkadaşlar ricam olur :)
İndirme link
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

virustotal
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Dostum oyun içi resimde eklemen gerek :) aksi taktirde konu ya silincek yada çöp yerine atılcak :)

Dostum oyun içi resimde eklemen gerek :) aksi taktirde konu ya silincek yada çöp yerine atılcak :)
fark edersen zaten resim ekledim resim eklemeseydim zaten konu çöpte olurdu msj kasma derim[DOUBLEPOST=1452595973,1452595906][/DOUBLEPOST]
ayrıca 1.8 bu vede mc bozuk olmasaydı bunu sana ispatlardım

fark edersen zaten resim ekledim resim eklemeseydim zaten konu çöpte olurdu msj kasma derim[DOUBLEPOST=1452595973,1452595906][/DOUBLEPOST]
ayrıca 1.8 bu vede mc bozuk olmasaydı bunu sana ispatlardım
ben mesaj kassaydım şuanda rahat 600 lerde mesaj olurdu :) dostum :) sen kafanı boşa yorma :) ben sadece sana diyorumki oyun içi resimler çek :)

bende san diyorum ki anlatamadım galiba mc bozuk konumu balatmayı bırak

Plugin paketin dışarıdan beğendim. Ama içeri hakkında pek bilgi alamadım, biraz daha detaylandır. Arkadaşımızın dediği gibi oyun içi ayrıntıları bizim ile paylaş.

İyi forumlar

Plugin paketin dışarıdan beğendim. Ama içeri hakkında pek bilgi alamadım, biraz daha detaylandır. Arkadaşımızın dediği gibi oyun içi ayrıntıları bizim ile paylaş.

İyi forumlar
paylaşacım suanda mc günceliyorum en kısa zamanda eklecegim

Craftbukkit dışında güzel spigot kullan derim ama paketi iyi olmuş bug vs. bulamadım

E Rar.Sifresi Ne Acamicaksan Konu Acma Amaciniz Nedir?

Türkçemizi düzgün kullanalım klavyeye abuk subuk basarak anlaşılmayan kelimeleri kullanmayalım lütfen,acele yazmana gerek yok 10 düşün 1 konuş.

Türkçemizi düzgün kullanalım klavyeye abuk subuk basarak anlaşılmayan kelimeleri kullanmayalım lütfen,acele yazmana gerek yok 10 düşün 1 konuş.
benim pc gercekten kafayı yedi konu diyom kocu cıkıyor pc sorun var benim gercekten :/

@TheGaMeLiFe_HD Dostum hadi kaç günden beri bekliyorum seni oyun içi tanıtım yapmak bu kadar zormu yav :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl