admiraldus

DEVASTATE
Elmaslar
1.681
Minecraft
admiralduski

Discord:

admiraldus#6660

679e5b69826033.5b8ee786c3c4b.jpg

BANNER 1.jpg

BANNER 2.jpg

BANNER 3.jpg

abi süper banada hediye yapar mısın

Bu güzel tasarım için TheBlocks NW Yönetim ekibi olarak admiraldus adlı arkadaşımıza gerçekten çok teşekkür ederiz!
Konu tasarımını bizim paylaşmamamızın nedeni ise ekibimiz sunucu tam hali ile hazır olunca bildirim reklamları vb. tarzı reklamlar ile herkese duyuracaktır. İyi günler...

İyisin, iyi!​

Eline sağlık. Güzel bir sunucuya benziyor. Görseller eklenince daha da hoş duracağına eminim.

Ne denilebilir ki?
Sen bu tarzı bile çok iyi başarıyorsan daha denilecek bir şey yok.
Adeta bir şaheser!

1536097734834.png

Aktiflik yakuyor knk.

Gün geçtikte tasarımları gelişiyor, demek oluyor ki; o büyük gün için kasıtla biraz daha bekleyeceğim...

Sırf bu değerli tasarıma yorum ve beğeni vermek için oldukça dolu olan programımı böldüm. Kendisinden bir teşekkür bekliyorum doğrusu.

10 üzerinden 21 veriyorm çünkü 71 puanı beğendiğim için kırdım.
Harika!

Eline sağlık gayet başarılı olmuş :;p

Üstte bahsettiğim bir şeyden tekrar ayrıntılı şekilde bahsedeyim,
Sunucuda bir çok sıkıntılı günler geçirdik günlerimiz hatta haftalarımız bu sıkıntıları çözmeye harcandı. Bunlarla uğraşırken sunucuda hedeflediğimiz işleri başaramadık. Fakat gece gündüz çalışıp üstte hedeflediğimiz oyunları en kısa zamanda aktif edeceğimizden emin olabilirsiniz. Zaten bildirim ile bu konu sayfanıza düşerse artık hazırız demektir :D

Gözlerimi biri geri versin.

Dostum burası sunucu konun değil. :(
Şu an buranın konusu tasarım, yani açıklamana falan gerek yok.
Üstte bahsettiğim bir şeyden tekrar ayrıntılı şekilde bahsedeyim,
Sunucuda bir çok sıkıntılı günler geçirdik günlerimiz hatta haftalarımız bu sıkıntıları çözmeye harcandı. Bunlarla uğraşırken sunucuda hedeflediğimiz işleri başaramadık. Fakat gece gündüz çalışıp üstte hedeflediğimiz oyunları en kısa zamanda aktif edeceğimizden emin olabilirsiniz. Zaten bildirim ile bu konu sayfanıza düşerse artık hazırız demektir :D

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl