Bulundu TheBestRanks [Türkçe Plugin]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OrderGaming
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 882
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanırım FabledSkyblockta AdaLeveli ni Algılıyor Ben Sadece Tagları Ayarladım Ve Çalıştı.

Merhaba, fabledskyblock eklentisinin placeholder yerleştirmeleri renk kodları ile dönüş yaptığı için yani tam olarak bir integer veya double olarak dönmediği için yazdığım otomatik olarak çalışan sistemin dışında kaldığından dolayı ekstra bir destek sağladım, aslında sadece kendi paketimde kullanabilmek için yapmıştım fakat bir çok insana da gerekli olduğunu sonraki geri dönüşler sayesinde gördüm, diğer otomatik sistemden farklı bir yöntem izlediği için de farklı bir konfigürasyon yapılması gerekiyor doğal olarak ve bunu da kullanacak olan insanlara öğretmek için spigot tanıtım sayfasına bir kılavuz bıraktım tabi ki

1602194286235.png

O belirttiğim kısıma buradan ulaşabilirsiniz:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İstediğiniz gereksinimler kullanılarak oluşturulmuş örnek bir rütbe konfigürasyonu:
YAML:
'1':
  prefix: '&7[&aReal Man&7]'
  requirements:
    fabledskyblock-island-level:
      required: 25
      gui-message: '&aIsland Level&7: &e%your%&7/&b%required%'
      deny-message: '&7Your island level is not enough! Your island must be %required% level! But you are %your% yet!'

Önce belirttiğim adrese girip kılavuzu okuyun daha sonra da verdiğim örneği inceleyin hemen mantığı kavrayıp dilediğiniz rütbede kullanabileceksiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl