Sol Reklam

Tanıtım The Witcher 3. Sezon Onayladı Mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ThanatosUltio

Koydum Çalışma Masasını
Katılım
14 Ekim 2019
Mesajlar
68
Elmaslar
97
Puanlar
3.870
Yaş
19
The Witcher Dizisinin Konusu Nedir?
İnternet yayıncılığına ilk başlayan platformlardan biri olan Netflix, İnternet yayıncılığı alanındaki liderliğini korumak için oldukça sıkı bir şekilde çalışmaya devam ediyor. İnternet yayıncılığına her geçen gün farklı firmalar da katılıyor ve bu sektördeki rekabetin artmasına sebep oluyor. Her platform alanında daha iyi olmak ve zirveden düşmemek için kendi büyük dizilerini sunmak zorunda. Netflix'in için bu dizilerden biri de The Witcher'dır.

The Witcher'ın senaryosu Lauren Schmidt Hissrich tarafından yazılmaktadır.
Dizinin türü fantazi dramadır ve Netflix platformu aracılığıyla yayınlananan bir internet dizisidir. Andrzej Sapkowski'nin aynı adlı kitap serisine dayanılarak yazılmıştır. Rivyalı Geralt mutasyona uğramış bir canavar avcısıdır ve insanların yaratıklardan daha fazla garip olduğu bu dünyada karmaşık bir şekilde kaderine yol almaktadır. Söylemeden geçmek istemem, dizinin başrolünde Henry Cavill yer almaktadır. Ayrıca dizinin yapımcısı ve sorumlusu da Lauren S. Hissrich'dir.
The-Witcher-İkinci-Sezon-Yolda.jpg


The Witcher 3. Sezon Onayladı Mı?

Geçen senenin sonunda yayınlanan The Witcher, hem ülkemizde hem de dünyanın her yerinde fazlasıyla beğenilmişti. Dizi daha çıktığı ilk dört haftadan 76 milyon abone tarafından izlenerek Netflix'in rekor tablosunda birinci sıraya yükselmişti. The Witcher'ın ilk sezonu TheWitcher oyununu sevenler için oldukça heyecan ve adranalin doluydu. The Witcher'ın her ne kadar ikinci sezonu ile ilgili pek bilgiye sahip olmasak da, üçüncü sezon hakkında bazı yeni bilgilere sahibiz. Games Radar tarafından da onaylanmış olan açıklamaya göre, The Witcher'ın üçüncü sezonu resmi olarak onaylanmış bulunmakta. Yani bu da demek oluyor ki, ikinci sezonun ardından üçüncü sezonla da karşılacağız. Eğer dizinin diğer sezonları da ilk sezonu gibi sürükleyici ve aksiyon dolu olursa ve dizi popüleritesini korumaya devam ederse, diğer sezonların da yayınlanacağını düşünüyorum.

Yani anlayacağınız, Cavill ve rol arkadaşlarını 3. sezon için tekrardan kameralar önünde göreceğiz. Ufak bir hatırlatma yapayım, dizinin ikinci kısmı hala yapım aşamasında çünkü pandemi dolayısıyla ufak gecikmeler yaşanıyor. Pandemi olsa bile dizinin ikinci sezonunu seneye yayınlanacak gibi gözüküyor. 2022 senesinde de diğer sezon ile karşılaşmayı bekliyoruz.

The-Witcher-3-Wild-Hunt-icin-yayinlanan-yeni-grafik-modu-harika_1.png


Evet sayın forum üyeleri, bugünkü konum buraya kadardı. Birdahaki konumda görüşmek üzere, hoşçakalın!
 
Son düzenleme:
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Benim gibi The Witcher hayranı olan arkadaşlar için güzel bir haber konusu olmuş. Elinize, emeğinize ve kaleminize sağlık ;) <3
 

ThanatosUltio

Koydum Çalışma Masasını
Katılım
14 Ekim 2019
Mesajlar
68
Elmaslar
97
Puanlar
3.870
Yaş
19
B

BraveHeart_

Ziyaretçi
Hiç izlemedim fakat çok fazla izliyesim ❤
 

dynamic

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Katılım
23 Nisan 2014
Mesajlar
109
Elmaslar
47
Puanlar
1.925
Yaş
34
İlk sezonun yarısını izlemiştim sanırım bitirmem gerekiyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı