The SurvivalGames Breeze Island Christmas Version ( Yılbaşı Versionu )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

samoi

one is glad to be of service
Emekli
Elmaslar
1.366
Minecraft
smt287

Discord:

mudlusamoi#5646

Merhaba arkadaşlar aslında çok edit olmadıgı ancak yılbaşına uyarlanmış oldugu ve gayet eglenceli bir şekilde oynayacağgınız bir map suunmaya çalıştık size, orjinalini pek bozmamaya çalıştık ancak birkaç şey ekledik tabikide, inşallah begneirsiniz.

Map'tan Resimler:

w1kzh.png

w1kzq.png

w1l10.png

Map'ın İndirmek için:

MediaFire:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Abi Muhteşem :D

Bence biraz sade olmuş ama bu haritaya başka şeyler de ekleyebilirsin.

biraz fazla kar kullanılmış gibi :D

Bu Haritayı sen mi yaptın inanmam Anadolu Craft adlı sunucunun survival games mapiydi yılbaşı özel eklemişlerdi ve 2014 yılında senmi yaptın yoksa aldınmı ?

_cole serveri kapadın ne oldu ?

Plugin Paketi İLE UĞRAŞIYORUM O YÜZDEN YAKINDA PAYLAŞICAM :)

tmm k.g :) varya benim yaptığım orta çağ evleri google görsele gelmiş :D orta çağ evleri diye yazdım benim 2 tane ev çıktı

Bu Haritayı sen mi yaptın inanmam Anadolu Craft adlı sunucunun survival games mapiydi yılbaşı özel eklemişlerdi ve 2014 yılında senmi yaptın yoksa aldınmı ?
Haritayı zaten biliyorsunuz, biz sadece biraz yıl başına uyarladık. Hangi sunucu kullanıyor bilemem ancak, eğer bu resimlerin tıpkısıysa balonların bir tanesinde isimlerimiz yazıyordu (eğer kaldırmadıysalar.) Oradan bizim yaptıgımızı anlayabilirsin.

Müthiş olmuş.Haritaya "sürpriz yumurta" ekleyebilirsin.Mesela gizli bir geçitin sonunda "tier two" olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl