The spawn in sky / Skyblock ücretli spawn.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Test sunucu lazım olursa bana gel babo :)

Güzel ama çok sade daha fazla süslüyebilirdin

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başarılı , ortadaki stun veya kemer gibi olan yapi daha iyi olmali geri kalanlar zamanla gelişir zaten.

haritada bir şey yok ki 10 lira neye verecekler. Ortada ki yapıya benzer ama yapı olmayan o saçma spawn başlangıcı. :D Başka bir şey görememiyorum.

haritada bir şey yok ki 10 lira neye verecekler. Ortada ki yapıya benzer ama yapı olmayan o saçma spawn başlangıcı. :D Başka bir şey görememiyorum.

Emek yok dediğimi hatırlamıyorum. Yada yapısını ağır eleştirdiği mi ?

Emeğe saygı duyup duymamak kişinin karekteri ile alakalıdır.Kişi kendinden bilir işi lakin önemli olan işi bilmek değil değer vermek.
Not:Yorumunuzu destekler niteliktedir.

Karakterimle alakalı öyle mi ? @LySoon biraz arkadaşına karakterimden bahsedersin. İşe değer de veriyorum merak etmeyin Türkiye de build gelişsin diye çabalayanlar ' dan biriyim. Bu arada " build " benim mesleğim oldu biraz da yani mesleğime nankörlük etmem. Ama sizin gibi de 2gram bir şey yapınca da paylaşmam.

2 gram? Siz bu işe başladığınız ilk zamanlarda ne yapıyordunuz ?

Emek yok dediğimi hatırlamıyorum. Yada yapısını ağır eleştirdiği mi ?

Karakterimle alakalı öyle mi ? @LySoon biraz arkadaşına karakterimden bahsedersin. İşe değer de veriyorum merak etmeyin Türkiye de build gelişsin diye çabalayanlar ' dan biriyim. Bu arada " build " benim mesleğim oldu biraz da yani mesleğime nankörlük etmem. Ama sizin gibi de 2gram bir şey yapınca da paylaşmam.
Yapının 2 gram olması veya olmaması bir önem teşkil etmiyor burada yazdıklarınız karekterinizi temsilen yazılıyor siz istesenizde istemesenizde.Yapıyı ben bitti dedikten sonra her daim bu forumda paylaşabilirim hakkımdır eleştireyim derken yeriyorsunuz farkına varmıyorsunuz karşı çıkılıncada birilerini etiketleyip karekterden bahsetmesini istiyorsunuz yazık.

Bana sorarsan bu harita 10 tl eder mi?;
Tabi ki yapı hoş, şekilli, şukullu olmuş.

@IYusuf_DemirI abi fotoyu değişsene be Gece gece halka3 izledik Korktum gorunce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl