Sol Reklam
Sağ Reklam

Tanıtım The Last of Us Dizisinin İlk Bölümü 15 Ocak Tarihinde Yayınlanacak!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

OnlyDarkness

Yay Yok, İskelet Yok
İçerik Yöneticisi
Emekli
Quezly

Discord:

OnlyDarknesss#0932

Katılım
10 Şubat 2018
Mesajlar
308
Elmaslar
203
Puanlar
14.045
Yer
AYDIN / DİDİM
Minecraft
OnlyDarknesss
lastofus1.jpg

The Last of Us Dizisinin İlk Bölümü 15 Ocak Tarihinde Yayında
Naughty Dog tarafından geliştirilen The Last of Us, aksiyon, macera hayatta kalma ve korku türlerinin bir arada birleştiği 2013 yılında piyasaya sürülen bir video oyunudur. The Last of Us, oyuncuları, yayıncıları ve oyunu bu yayınları takip ederek görmüş ve izlemiş izleyicileri tarafından özellikle serinin 2. oyunundan sonra çokça beğenilmiş ve popüler olmuştur.

Oyunun hikayesinde, Dünya genelinde 2013 yılında soluma veya sıvı aktarımı ile bulaşan virüsler sonucu insanlar aklını yitiriyor ve mutasyon geçiriyor. Bünyelerinde yayılan enfeksiyon yüzünden kişi bir kaç saat içerisinde beyin fonksiyonlarının bir kaçını kullanamayacak hale geliyor ve geçirdiği mutasyon sonucunda da ısırdığı kişiyi anında öldürebileceği bir yaratığa dönüşüyor. Oyunda ki ana karakterimiz olan Joel, kızı Sarah ile birlikte Teksas'ta yaşayan bir aile babasıdır. Doğum gününde kızı ve kardeşi Tommy ile Teksas'tan kaçmak zorunda kalırlar sebebi ise, cordyceps cinsi bir mantarın sebep olduğu bir enfeksiyon yüzünden hastalanan insanların beyinlerini kontrol edememesi ve mutasyona uğramalarıdır. Bu hastalığın yayılması sonucu ortalığın karışmasını fırsat bilen Joel, Sarah ve Tommy kaçmaya çalıştıkları esnada Sarah bir asker tarafından vurularak Joel'in kollarında ölür.

Oyunun içerisinde ki hikayeye trajik mi desem, kasvetli mi desem yoksa etkileyici mi desem bilemiyorum fakat bir çok yayıncı ve oyuncu tarafından takdir gören bu hikaye bir diziye döküldüğünde nasıl bir görüntü çıkacağını çok merak ediyorum.


Last-of-Us-Dizi_19.jpg

HBO, tarafından yayınlanacak olan The Last of Us, ilk bölümü ile adeta bir film tadında olacak. HBO, yayın takvimini duyurdu, 15 Ocak 2023 tarihinde yayına girecek olan dizinin ilk bölümü süresiyle izleyicileri şaşırttı, neden mi? Çünkü, yayınlanacak ilk bölüm 85 dakika olmasıyla beraber adeta bir film tadında ve uzunluğunda olacak. The Last of Us kitlesinin görüşleri ile, il bölümde ki konu hikayenin başlangıcı yani Ellie ile tanıştığımız yere kadar olacak ve bu sayede hikaye de kopukluklar olmaksızın takip edebileceğiz.

Benim görüşlerim efsane bir dizi olacağı yönünde. Peki ya siz, sizler ne düşünüyorsunuz haydi yorumlarda buluşalım. Sorumuz, The Last of Us dizisinden beklentileriniz neler?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı