The Hollow Sunucuları | Minecraft | | 1.9.x-1.14.x | | Beta|

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

barkinarga

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
4
Merhabalar, hepiniz sunucumuza davetlisiniz. Oyuna girdiğinizde /discord yazarak sunucumuza katılmayı unutmayın...

Konu tasarımının sade olduğunun farkındayım, vaktimi sunucuyu geliştirmeye harcıyorum. Elbet tasarımda halledilir, göz boyamadan da bir kere sunucuya girip denediğiniz takdirde ilginizi çekebileceğimize inanıyorum :-)

hollowsurvival.jpg

spawnici.jpg

spawn.jpg

balıkçı.jpg

arena.jpg

orman.jpg

ormanspawn.jpg

Son düzenleme:
Merhaba, kategori kuralları gereği 5 adet resim ve 10 adet mesaja sahip olmanız gereklidir. aksi taktirde konunuz arşive alınacaktır, eksikleri tamamlamanız için 24 saat tanıyorum.

Konu tasarımı çok kötü !
Sistemler harika
Mapler görmedim konuya koymamışsınız.
Başarılar.

Konu tasarımı iyi ancak daha da güzel olabilirdi. Bununla birlikte sunucu içi resim koysanız iyi olur ki 1.8 üstü sunucu açmanız güzel olmuş.

Konu tasarımınız az olmuş oyun içi görsel de koymalısınız yetkili ekipteki formaların üstündeki 23 belki 24 olabilirmiş kobe bryanta güzel bir gönderme olurdu. sistemlerinizde çantalar dışında farklı bir şeyler göremedim. Haritanız hakkında yorum yapamıyorum en kısa zamanda oyun içi görsel de ekleyin lütfen başarılar :)

sunucu tek sürümmü 1.14.4 deilse lütfen tek sürüm yapın 1.9 deki özellikler artık pek güzel gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl