İnceleme The End Of The F***ing World | Dizi ve Film İncelemeleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Atlas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Atlas

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
620
Minecraft
Atlas
X
@AtlasGencer

Discord:

Atlas Gencer#0492

wp2398065.png

The End of The F***ing World İnceleme
Piskolojinizi Biraz Zorlayabilir

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
den size kısaca bahsedeyim öncelikle güzel bir hikayesi olup fakat biraz piskolojik sorunları olan 2 gencin hikayesini yani başından geçen olayları anlatan bir yapım şimdi hikayeye geçelim dizi de oğlanımızın bulduğu her türlü canlıdan bir tane öldürmek gibi bir fantazisi var okulda tanıştığı ilgi bağımlısı sıkılıdığı için hayatı yaşmaya çalışıyor ve bu gencin başına bir sürü olaylar geliyor dizinin temasıda bu ve ayrıca dizi kısa 2 sezondan oluşan bu dizi gerçekten çok iyi benim fikirmi sorucak olursanız bir kez oturmanız bitirmeniz için yeterli olucaktır diye düşünüyorum gerçekten iyi bir dizi ama yaş sınırlaması olan ve 13 yaş ve altındaki çocukların izlemesini tavsiye etmiyorum ve dizi 24 Ekim 2017 çekime başlayıp 4 Kasım 2019 yılında sonlanmıştır ayrıca dizide çokça gönderme ve kanlı sahne mevcut izleyecekler için ek bir bilgi olsun istiyorum, diziyi izledikten sonra sizinde yorumlarınızı merak ediyorum sebebi ise bana dizi zevkini tamamıyla yaşatan sayılı dizilerden biri güzel bir konu ve hikayesiyle sürükleyici bir dizi.

Ek Bilgiler; Netflixi yapımı olan bu dizinin türleri şunlar Drama, Kara Mizah, Komedi-drama ayrıca İmdb puanı ise 8,1/10'dur.

Fragman:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl