Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
The Day Before, Amerika'da geçen bir açık dünya MMO hayatta kalma oyunudur. Pandemi sonrası hatırlamadığınız bir dünyada yalnız uyanırsınız, hayatta kalmak için cevaplar ve kaynaklar bulmaya başlarsınız. Bununla birlikte, zombi istilalarının yanında insanları silah ya da araç edinmek için öldürürsünüz.
The Day Before Oyunu Ne Zaman Çıkıyor?
The Day Before oyunun herhangi bir yerde paylaşılmış çıkış tarihi bulunmuyor ancak bazı oyun yorumcuları bu sene içerisinde çıkacağını düşünüyor. Steam'de "coming soon (Yakın zamanda)" olarak çıkış tarihi gösteriliyor.
The Day Before Oyunun Minimum Gereksinimleri
İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
Evet arkadaşlar, The Day Before oyunu gördüğünüz üzere bunun gibi. Bence, güzel bir oyuna benziyor. Arkadaş ortamıyla oynanabilecek, eğlenceli bir oyun olacakmış gibi görünüyor. Steam'de kaç ₺ olacak bilmiyoruz ancak, oyunun grafiklerinden de göründüğü üzere, düşük bir ücretle çıkacağını hiç zannetmiyorum. Cypberpunk gibi olmaz ise, gerçekten oynanabilir bir oyun. Bir sonra ki oyun incelememize kadar sağlıcakla kalın. Sevgiler, saygılar.
Merhabalar, evet biraz kısa gibi görünüyor, ben de fark ettim lakin oyun daha hiçbir alanda çıkmadığından, normal oyuncu gibi internetten gördüğüm ve İngilizce kaynaklarından edindiğim bilgileri harmanlayarak Türkçe'ye çevirmiş bulunuyorum. Bazı oyuncular önden erişim hakkına sahip lakin böyle bir hakkım olmadığından bu denli bir inceleme yapmak durumunda kaldım. Eğer elimde deneme sürümü vb. olsaydı, a'dan z'sine kadar hep birlikte incelerdik. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim, daha dikkatli olacağım.