İnceleme The Callisto Protocol | Yeni Dead Space

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Artiex

The unique power of fire!
Elmaslar
158
Minecraft
zTugraa

Discord:

Artiex#4349

thecallistoprotocol1.jpg

THE CALLİSTO PROTOCOL NEDİR?

The Callisto Protocol, Dead Space'in yapımcılarının yaptığı Dead Space'in ruhani devamı olarak nitelendirilen bir oyun. Oyun aynı Dead Space gibi hayatta kalma korku oyunu türünde. Oyun Dead Space'teki karanlık atmosferi koruyor. Oynanış olarak ise üstüne birçok şey katmış.

OYNANIŞ

Dead Space 4 olarak nitelendirilen oyunumuz, oynanış olarak da bize birçok şey sunuyor. Silah sıkma mekanikleri gayet hoş duruyor. Yakın dövüş mekanikleri ise Dead Space'teki yakın dövüş mekaniklerinden çok daha gelişmiş. Yaratıkların kol veya bacaklarına sıkınca kopması gibi detaylar oyuna güzellik katıyor. Oynanış videosundan gördüğüm kadarıyla yerde ölü bir şekilde yatan birinin nasıl öldüğünü bize hologramla gösteren bir sistem de var. Bunların dışında silahla yaratıkları kendimize çekme vb. birsürü özellik oynanışa renk katıyor. Oyun tek oyunculu bir oyun olacak. Çevrimiçi özellikler içermeyecek.

thecallistoprotocol2.jpg

HİKAYE

The Callisto Protocol, 2320 yılında Jüpiterin uydularından biri olan Callisto gök cisminde geçiyor. Black Iron hapishanesinden kaçmaya çalışacağız. Geçtiğimiz günlerde oyunun yayıncısı Krafton olduğundan dolayı oyunun PUBG evreninde geçeceğine dair bir duyuru yapılmıştı fakat Glen Schofield bir açıklamasında oyunun bağımsız bir evrende geçeceğini söyledi.

OYUNUN YAYINLANACAĞI PLATFORMLAR

The Callisto Protocol, PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC'ye çıkacak. Eğer PS4 veya XBOX konsollarından birine sahipseniz ve bir bilgisayarınız yoksa maalesef oyunu deneyimleyemeyeceksiniz.

thecallistoprotocol3.jpg

FRAGMAN

The Callisto Protocol'un fragmanı, ilk defa The Game Awards 2020’de gösterilmişti. Oyun fragmanında gördüğümüz gibi oyun oldukça ürkütücü ve karanlık bir atmosfere sahip olucak.

Oyunun bir diğer fragmanı ise 3 Haziran 2022 Tarihinde gösterildi. Grafikleri oldukça güzel duruyor.

STEAM SAYFASI

Oyunun ön sipariş fiyatı 499 Türk Lirasıdır. Oyunu ön sipariş vermek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sistem gereksinimleri henüz belli değil.

ÇIKIŞ TARİHİ

Oyun 2 Aralık 2022 tarihinde çıkacak. Şahsen benim heyecanla beklediğim bir oyun. Bu fiyatıyla alamam ama indirimler başladığında kesinlikle alacağım.

Umarım konumu beğenmişsinizdir. İyi forumlar!

Son düzenleme:
90.00 TL'ye ön-siparişe çıktı bir hata nedeniyle: Oyunu aldım bekliyorum Dead Space Remake çıkacak bence Türkiye dahil çoğu yerde tutup ikinci oyunu da çıkmış olur.

90.00 TL'ye ön-siparişe çıktı bir hata nedeniyle: Oyunu aldım bekliyorum Dead Space Remake çıkacak bence Türkiye dahil çoğu yerde tutup ikinci oyunu da çıkmış olur.
zaman makinesi yok mu yakınlarda?

Güzel görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl