Çözüldü The bridge plugini bende çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sasquatchsdhshs

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
Sh0otet

Discord:

Sasquatch

----------------------------------------------------------------------------------------
Yaşadığım sorun ↓

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
← bu plugin çalışmıyor bende crackli felan değil normal lisanslı fakat ilginç bir şekilde
çalışmıyo herhangi bir başka plugin mi yüklemem lazım bilmiyorum ama olmuyo işte fakat local açıp
sunucuda denediğimde oluyo ama batihost keyubu gibi sunucularda çalışmıyo ben beceremedim büyük ihtimalle
ama yani bilmiyorum

----------------------------------------------------------------------------------------

HATA ↓

1. hata >
Gol atamıyorum atlasam bile boşluğa düştü diye mesaj atıyor

2. hata > Biri beni kestiğinde ayarladığım spawn yerinde doğmuyor farklı yerde doğup ölüyor

3. hata > Oyun başlarken belirlediğim yere atması gerekirken atmıyor

v.b bazı hatalarda varda ben bu kadar hatırladım sizce ne yapmam gerek lütfen yardım edin :/

Yaşadığım sorun ↓

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
← bu plugin çalışmıyor bende crackli felan değil normal lisanslı fakat ilginç bir şekilde
çalışmıyo herhangi bir başka plugin mi yüklemem lazım bilmiyorum ama olmuyo işte fakat local açıp
sunucuda denediğimde oluyo ama batihost keyubu gibi sunucularda çalışmıyo ben beceremedim büyük ihtimalle
ama yani bilmiyorum

HATA ↓

1. hata >
Gol atamıyorum atlasam bile boşluğa düştü diye mesaj atıyor

2. hata > Biri beni kestiğinde ayarladığım spawn yerinde doğmuyor farklı yerde doğup ölüyor

3. hata > Oyun başlarken belirlediğim yere atması gerekirken atmıyor

v.b bazı hatalarda varda ben bu kadar hatırladım sizce ne yapmam gerek lütfen yardım edin :/
Yapımcılarına discord üzerinden ulaşmaya denediniz mi ?

Arena kurulumu düzgün yapmamışsınızdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl