Sasquatchsdhshs
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 2
- Minecraft
- Sh0otet
Discord:
Sasquatch
----------------------------------------------------------------------------------------
Yaşadığım sorun ↓
← bu plugin çalışmıyor bende crackli felan değil normal lisanslı fakat ilginç bir şekilde
çalışmıyo herhangi bir başka plugin mi yüklemem lazım bilmiyorum ama olmuyo işte fakat local açıp
sunucuda denediğimde oluyo ama batihost keyubu gibi sunucularda çalışmıyo ben beceremedim büyük ihtimalle
ama yani bilmiyorum
----------------------------------------------------------------------------------------
HATA ↓
1. hata > Gol atamıyorum atlasam bile boşluğa düştü diye mesaj atıyor
2. hata > Biri beni kestiğinde ayarladığım spawn yerinde doğmuyor farklı yerde doğup ölüyor
3. hata > Oyun başlarken belirlediğim yere atması gerekirken atmıyor
v.b bazı hatalarda varda ben bu kadar hatırladım sizce ne yapmam gerek lütfen yardım edin :/
Yaşadığım sorun ↓
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
çalışmıyo herhangi bir başka plugin mi yüklemem lazım bilmiyorum ama olmuyo işte fakat local açıp
sunucuda denediğimde oluyo ama batihost keyubu gibi sunucularda çalışmıyo ben beceremedim büyük ihtimalle
ama yani bilmiyorum
HATA ↓
1. hata > Gol atamıyorum atlasam bile boşluğa düştü diye mesaj atıyor
2. hata > Biri beni kestiğinde ayarladığım spawn yerinde doğmuyor farklı yerde doğup ölüyor
3. hata > Oyun başlarken belirlediğim yere atması gerekirken atmıyor
v.b bazı hatalarda varda ben bu kadar hatırladım sizce ne yapmam gerek lütfen yardım edin :/