The Anatolia - Maden Haritası

Sunucumun tüm haritalarını paylaşayım mı?

• Evet

Oy: 2 50,0%
  • Hayır

Oy: 2 50,0%

• Kullanılan toplam oy
    4
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Krofessional

★M. KEMAL ATATÜRK∞∞
Elmaslar
33
Minecraft
CihanYlmz
Anatolia Networok

Herkese merhabalar.
Bugün sizlere faction sunucum için tek başıma yapmış olduğum maden haritasını göstereceğim.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

● World Edit komutları kullanılmamıştır! (maden blokları hariç)
● Yapımı 4-5 saat arası sürmüştür.
● Resim de hiç bir texture pack kullanılmamıştır.
● Uzun zaman sonra yaptığım ilk harita:)

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

Yorumlarınızı bekliyorum.
Lütfen ankete katılın.

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

Son düzenleme:
Daha iyi olabilirdi, başarılar dilerim, gelişmen dileğiyle.

Sade bir harita olmuş. Aslında fena değil ama geliştirilmeyi istiyor.

Normal haritadan bir farkı yok fakat uğraşmışsın beğendim,eline sağlık başarılar.

Beğenmedim, küçük olmuş ve oyunculara hitap etmiyor.

Sanırım boyutları ayarlayamamışsın. Orantısız olmuş, onun dışında kişisel bir çalısmaya göre başarılı. Gelişmen dileğiyle..

4 tarafı duvar olmasa keşke

Sanırım boyutları ayarlayamamışsın. Orantısız olmuş, onun dışında kişisel bir çalısmaya göre başarılı. Gelişmen dileğiyle..
Boyutları bilerek öyle ayarladım oyuncular için maden alanı küçük olsun diye.

Bir dahakine world edit komutları kullan ki 4-5 saat yerine 4-5 dakikada tamamla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl