Texturepackli sunucular hakkında oylama

Sizce texturepackli sunucu açılmalı mı? (Hayır = kaldırmalısın)

• Kullanılan toplam oy
    6
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BRKN

deli
Yasaklandı
Elmaslar
207
Minecraft
LordBorakan

Discord:

BRKN#0929

Selamlar. ItemsAdder olan bir sunucuya sahibim fakat başta itemsadderi eklemek gibi bir hata yaptığımdan şu an kaldırırsam çoğu contenti kaldırmış olacağım. Oyuncularım arasında bir oylama açtım, sizlerin de görüşünü merak ediyorum. Her açılan sunucunun texturepackli açıldığı bir dönemde sizce texturepacki kaldırmalı mıyım? Aslında kaldırmalı mıyım diye kişisel bir oylama yerine direkt açılmalı mı sorusunu sormak daha doğru, nasıl olsa aynı cevaplar çıkacak. Texturepackin getirdiği çoğu kişide yüklenmeme sorunları, bazılarının bilgisayarının kaldırmaması gibi sorunlar da var.

Hocam sunucu sürümünüz kaçtı?

Hocam sunucu sürümünüz kaçtı?
1.18-1.20.1 arası ama bilgisayar kasma sorununu geçtim insanlarda yüklenmiyor bile çoğu zaman. Her ayarımız düzgün, texturepack oyunun orijinalinde var fakat bu şekilde değildi eskiden. Ben fikri desteklemiyorum ama işte oylamaya bağlı hareket edeceğim.

1.18-1.20.1 arası ama bilgisayar kasma sorununu geçtim insanlarda yüklenmiyor bile çoğu zaman. Her ayarımız düzgün, texturepack oyunun orijinalinde var fakat bu şekilde değildi eskiden. Ben fikri desteklemiyorum ama işte oylamaya bağlı hareket edeceğim.
Hocam şöyle diyim benim bilgisayarımda cidden kötü bir bilgisayar hatta kendisi APU normalde Mc de 1.20.1 de kasarak oynuyordum hatta ne 1.20.1 i 1.19 da arkadaşlar sunucu açmıştı ona dahi giremiyordum tahmini 10 20 fps alıyordum bilgisayarımda da ayarlar yapılıydı bir süre sonra bu sorunu çözdüm şöyle OS değiştim ayrıyeten normalde optifine kullanmaya üşeniyordum optfine kullanmaya başladım ve şuanki halde bilgisayarda bir değişiklik olmamasına rağmen minecraft 1.20.2 de 140 150 fps arası alıyorum işlemcimde öyle iyi bir işlemci değil 2 çekirdek benim tavsiyem hocam yüklenmeyen arkadaşlara optifine vs. kullanmalarını önermeniz ve hafifletebileceğiniz kadar packi hafifletmeniz. Onun dışında oyuncular şöylede düşünebiliyor bildiğiniz gibi client kullanıldığı zaman texturepack yüklenme ekranı gelmiyor gelmesine gerek kalmıyor daha doğrusu böyle sunucular olduğu için oyuncular nasıl diyim client kullanmayan sunucuyu biraz kötü düşünebiliyor yanlış anlamayın ben client kullanın demiyorum sadece sürekli her girişte texturepack ekranın yüklenmesi biraz sinir bozucu olabiliyor ayrıyeten kickleme vs. gibi bir durum mevcutsa bu daha da sinir bozucu olabiliyor. Benim yapacağım eleştiri bu kadar hocam eğer tartışma amaçlı birşey daha soracaksanız bu mesajı yanıtlayabilirsiniz.

Onun dışında Fps konusunda sunucunu hafifletmeyi deneyebilirsin.

Selamlar. ItemsAdder olan bir sunucuya sahibim fakat başta itemsadderi eklemek gibi bir hata yaptığımdan şu an kaldırırsam çoğu contenti kaldırmış olacağım. Oyuncularım arasında bir oylama açtım, sizlerin de görüşünü merak ediyorum. Her açılan sunucunun texturepackli açıldığı bir dönemde sizce texturepacki kaldırmalı mıyım? Aslında kaldırmalı mıyım diye kişisel bir oylama yerine direkt açılmalı mı sorusunu sormak daha doğru, nasıl olsa aynı cevaplar çıkacak. Texturepackin getirdiği çoğu kişide yüklenmeme sorunları, bazılarının bilgisayarının kaldırmaması gibi sorunlar da var.
Öncelikle bu contentlerin ne olduğuna bağlı eğer sunucunuzda sadece görünüş olsun süslü olsun diye texturepack varsa hemen silmenizi öneririm, ama eğer oyun içi oynanışı etkileyen sistemlerse ve olmassa olmaz diyebiliyorsanız size texurepack yüklenmeme sorunumu nasıl çözdüğümü söyleyebilirim...
Bende sizler gibi bi itemsadder kullanıcısıyım bu zamana kadar hiç texture yüklenmeme sorunlarım yoktu ama son zamanlarda auto-external-host çalışmamaya başlamıştı ve self-host geçiş yaptım ve bazı kullanıcılarda yüklenmiyordu.
Sorun itemsadder in stabil olmayan sürümünü kullanıyor olmam imiş, itemsadder in stabil olan sürümünü kullanın ve configdeki kick-player-on-decline ayarını true olarak ayarlayın bu ayar oyuncular texturepackı reddedince oyundan atılmalarını sağlıyor ama self-host kullanmaya devam ediyorum çünkü auto host çökebiliyor self host ise sizin makinanızda sorun olmadığı sürece hem hızlı hem güvenli şekilde çalışıyor

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...

Öncelikle bu contentlerin ne olduğuna bağlı eğer sunucunuzda sadece görünüş olsun süslü olsun diye texturepack varsa hemen silmenizi öneririm, ama eğer oyun içi oynanışı etkileyen sistemlerse ve olmassa olmaz diyebiliyorsanız size texurepack yüklenmeme sorunumu nasıl çözdüğümü söyleyebilirim...
Bende sizler gibi bi itemsadder kullanıcısıyım bu zamana kadar hiç texture yüklenmeme sorunlarım yoktu ama son zamanlarda auto-external-host çalışmamaya başlamıştı ve self-host geçiş yaptım ve bazı kullanıcılarda yüklenmiyordu.
Sorun itemsadder in stabil olmayan sürümünü kullanıyor olmam imiş, itemsadder in stabil olan sürümünü kullanın ve configdeki kick-player-on-decline ayarını true olarak ayarlayın bu ayar oyuncular texturepackı reddedince oyundan atılmalarını sağlıyor ama self-host kullanmaya devam ediyorum çünkü auto host çökebiliyor self host ise sizin makinanızda sorun olmadığı sürece hem hızlı hem güvenli şekilde çalışıyor

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...
Yok hocam her türlü yolu denedik dediklerinizin hepsini 10 kere yaptık yine yüklenmiyor, eklenti bozuk. Özellikle hatta hatalı modelleri konsoldan logdan bakın diye wikisinde yazıyor baktık hataları kaldırdık yine yüklenmiyor, hatta hataları kaldırdık diye bazı kritik şeyler de bozuldu. External denedik olmadı, self kullanıyoruz olmuyor, trip atıyor bazen yükleniyor bazen direkt sorma ekranı gelmiyor. Hayatımın pişmanlığı.

Yok hocam her türlü yolu denedik dediklerinizin hepsini 10 kere yaptık yine yüklenmiyor, eklenti bozuk. Özellikle hatta hatalı modelleri konsoldan logdan bakın diye wikisinde yazıyor baktık hataları kaldırdık yine yüklenmiyor, hatta hataları kaldırdık diye bazı kritik şeyler de bozuldu. External denedik olmadı, self kullanıyoruz olmuyor, trip atıyor bazen yükleniyor bazen direkt sorma ekranı gelmiyor. Hayatımın pişmanlığı.
LoneDev ile iletişime geçin bi isterseniz.

LoneDev ile iletişime geçin bi isterseniz.
Kendisi destek yoğunluğundan satışları falan kapatıyor, adama hiçbir yerden ulaşamadım destek alamadım. Discordunda yazıyorum herkes aynı anda yazıyor yardım eden bir kişi bile yok diye cevap alamıyorum, 4 kere denedim.

Hocam hiç önbelleği temizlemeyi denedin mi ?

Bence survival skyblock ve towny oyun modları için itemsadder gerekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl