Texture Pack YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Feyzi8436
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 152
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Feyzi8436

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
1
Minecraft
feyzi
Merhaba itemsaddersız bir texture pack var o texture packte örnek veriyorum ''infinity'' yazarsak kazmaya bir şey oluyor ve kazma texture packe göre itemsaddersız özel bir kazmaya dönüşüyor. (enchantlı bir kazmaya dönüşmüyor sarı kocaman bir kazmaya dönüşüyor) ve ''infinity'' yazısını silince eski haline dönüyor bu texture packi bilen var mı?

Merhaba itemsaddersız bir texture pack var o texture packte örnek veriyorum ''infinity'' yazarsak kazmaya bir şey oluyor ve kazma texture packe göre itemsaddersız özel bir kazmaya dönüşüyor. (enchantlı bir kazmaya dönüşmüyor sarı kocaman bir kazmaya dönüşüyor) ve ''infinity'' yazısını silince eski haline dönüyor bu texture packi bilen var mı?
Örnek resim var mı ? az buçuk mod gibi geldi

Bu ya mod ya da kaynak paketi ile yapılmış. Oyunun kendisinde böyle bir özellik yok maalesef :) Tabii hiç para vermeden internet üzerinden ücretsiz kaynak paketlerini araştırıp sunucunuzun sürümüne uygun olanı bulup indirebilirsiniz (Custom model data etiketiyle). Özel dokulara sahip kılıç, balta, kazma gibi eşyalar itemsadder gibi eklentilerden tamamen bağımsızlardır. İtemsadder sadece işleri basitleştirmeyi sağlayan bir araçtır, internet üzerinde biraz araştırma yaparsanız özel eşyaların nasıl yapılacağı hakkında bilgi sahibi olursunuz:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu bağlantıda bir kaynak paketi bulunuyor, şimdi size bunu nasıl kullanacağınızı anlatayım:

safag.webp

Burada eşyaların model data numaraları verilmiş, bu model numaralarını eşyalara eklediğiniz zaman kaynak paketinde bulunan dokular eşya üzerine eklenecektir, örneğin:

/minecraft:give @p bread{CustomModelData:1} --> Burada ki sayı eşyanın model numarasını belirler.
/minecraft:give @p bread{CustomModelData:2}
/minecraft:give @p bread{CustomModelData:3}

/minecraft:give @p emerald{CustomModelData:1}

/minecraft:give @p iron_sword{CustomModelData:1}
/minecraft:give @p iron_sword{CustomModelData:2}
/minecraft:give @p iron_sword{CustomModelData:3}

Kullanmak için: Bağlantıda verdiğim kaynak paketini indirin (1.16x), daha sonra oyununuza ekleyin.
[NOT] Bu sadece bir örnektir, test etmedim ancak çalışacağından eminim, iyi forumlar <3

Ek olarak CIT Resewn ayarlamayı öğrenirsen birisinin elinde tuttuğu eşyanın kaç tane olduğunu itemin üstüne yazarak görebilirsin. Zırh durability'si dahil :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl