Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar kitleri ayarlıyordum eseintals ( neyse artık ) elma kiti yapıyordum yanlış yazdım herhalde eseintalstaki herşeyim gitti group manager da ona bağlıydı çoğunluk . Acil yardım edin 5 dk geri nasıl alırım bukkit serveri
Sunucunu hangi hostingden kiraladın ? Eğer nitrado ise server-panel kımsında backups isminde bir seçenek var oraya girersen dilediğin saate backup yapabilirsin.
Sunucunu hangi hostingden kiraladın ? Eğer nitrado ise server-panel kımsında backups isminde bir seçenek var oraya girersen dilediğin saate backup yapabilirsin.
Hiçbir fikrim yok daha önce o hosttan sunucu kiralamadım. Hosting Arıyorum adlı kısıma konu açarsanız en yakın zamanda cevap gelir. Konuyu kilitliyorum...