Teşekkür Ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IYusuf_DemirI

O Bir Yutupçu!
Elmaslar
1.321
Facebook
Yusuf Demir

Discord:

Yusuf Demir#4555

Merhabalar ben Yusuf.Bana layık görülen bu değerli madalya için önce forum yetkililerine sonra siz değerli forum ailesine teşekkür ediyorum.Foruma ilk girdiğim günden beridir sırf insanlara yardımı olsun diye bile konu açtığım günler oldu.Bu madalyayı neden aldığımı kısaca sizlere aktarmak istiyorum.Foruma yeni katılan kendini ve forumu halen idrak edememiş insanların yanlışlarını eleştirme,yüzlerine vurma gibi etkinlikler sonucu bu madalya bana hak göründü.Ben insanları asla haksızken sorgulamam sadece bilerek yanlış yapanları sorgularım ve bunu sürdürmeye devam ederse bende sonuna kadar bu uyarıları sürdürürüm amacım burada bir görev üstlenmek değil bir görevi yerine getirmek unutmayalım ki bu foruma kayıt olan her üye yeri geldiğinde bir birinden sorumludur bu forum içerisinde huzursuzluk,gereksizlik,haksızlık çıkaranları uyarmayı bir borç bilin kendinize sözüm ona ''seni ne ilgilendirir beni yöneticiler uyarır'' diyen şahıslara tek söz söylüyorum ilk önce forum ailesinin ne olduğunu öğrenin sonra foruma katkıda bulunun vesselam iyi forumlar.

MvQ3D7.png

Madalyanız Hayırlı Olsun :)

Madalyanız Hayırlı OLsun :) Keşke forumdaki herkes sizin giib olsa

Sen Pro Olmuşsun Sen Varken Bize Madalya Düşmez :D

Hayırlı Olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl