TeriaNetwork Kurucusu ve Yetkilileri İFŞA! #REZALET

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Atalente
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Atalente

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
58
Minecraft
Equettin

Discord:

Efe#0001

Selam arkadaşlar, bilen bilir bu TeriaNetwork'un kurucusunu ifşa tarzında bir konu açmıştı benim hakkımda.
Şimdi, gerçekleri ifşalama vakti bu TeriaNetwork'un kurucusu beni reklam yapmak ve ailevi küfür etmekle karalamıştı.
Kendisi bakalım ne yapıyormuş.
Hadi o zaman aşağı inelim.
ifşa.png

reklam.png

sonifşa.png

ifşa4.png

ifşa5.png

Bir çok mesajı küfür vb silmiştir kendisi!

Son düzenleme:
Bu gibi kişiler gerçeği sürekli manipüle eden bilgisizlerdir. Çok da takılma.

Merhaba, çok egoistsiniz.

1 yıldır arkadaşız selam söyleyeyim dedim,

Sunucumun online sayısı yükseldi kıskandınmı gibi cevaplar yazıp engelledin, amaç ne?.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kanıt:
Kaldırılmıştır, isteyen özelden gelsin atabilirim.

Son düzenleme:
Merhaba, çok egoistsiniz.

1 yıldır arkadaşız selam söyleyeyim dedim,

Sunucumun online sayısı yükseldi kıskandınmı gibi cevaplar yazıp engelledin, amaç ne?.

Kanıt:

Ekli dosyayı görüntüle 107210
''1 yıldır arkadaş değiliz''

Bu gibi kişiler gerçeği sürekli manipüle eden bilgisizlerdir. Çok da takılma.
Doğru diyorsunuz.

Bu şekilde konu açmak yasaklandı
@Berk

Adamın sana küfür etmesi normal ? gidip onların sunucusunda reklam yapıyorsun daha sonra herkese ve banada senin sunucuna eleştiri yapıp kaldıramadın için banada küfür ediyorsun ve başka sunucularda reklam yapıyorsun bence adam az bile küfür etmiş.
Ek Açıklama 2020-02-15 233248.png

qqqqqq.png

qqqqqqqqqqqqqqqqv3.png

Ve daha sonra başka da elimde sslerin var başka sunucularda yaptın ve herkese küfür ettin vs vs ve kendisi napıyormuş ben sana hiö küfür etmedim ? EE bana ne işfası atıcaksın çok merak ediyorum xvezzy abimize de selamlar güzel videolar çekiyor bilinmeyen komutlar vs vs :qre

Adamın sana küfür etmesi normal ? gidip onların sunucusunda reklam yapıyorsun daha sonra herkese ve banada senin sunucuna eleştiri yapıp kaldıramadın için banada küfür ediyorsun ve başka sunucularda reklam yapıyorsun bence adam az bile küfür etmiş.
Ekli dosyayı görüntüle 107212

Ekli dosyayı görüntüle 107213
Ekli dosyayı görüntüle 107214

Ve daha sonra başka da elimde sslerin var başka sunucularda yaptın ve herkese küfür ettin vs vs ve kendisi napıyormuş ben sana hiö küfür etmedim ? EE bana ne işfası atıcaksın çok merak ediyorum xvezzy abimize de selamlar güzel videolar çekiyor bilinmeyen komutlar vs vs :qre
konuya tekrar bak güncelleyip kendisininde yaptıgı reklamları koydum.

konuya tekrar bak güncelleyip kendisininde yaptıgı reklamları koydum.
Şuan göremiyorum, kendisinin yaptığı reklamları ve forum'dan yasaklanabilirsiniz artık böyle konular açmak YASAK.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl