TENORCRAFT| OPSKYBLOCK AMA ZOR OPSKYBLOCK!RR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Turan Tahsin

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
80
Pankart 1.jpg

Pankart 2.jpg

Pankart 3.jpg

2020-01-19_02.42.38.png

2020-01-19_02.43.09.png

2020-01-19_02.43.18.png

2020-01-19_02.43.37.png

2020-01-19_02.46.08.png

Konu tasarımı değiştirilebilir.Fakat sistemler hakkında kesinlikle değişmesini isteyeceğim.Cidden sunucunuz da hiç sistem yok mu? Kredi sistemi artık her sunucuda var olan bir şey.Hadi onu da geçtim /otosat yazmanız bir ilgi çekicisiz olmuş.Maplerden pek bir şey çıkaramadım ama güzele benziyor.

Sistemler gelişmeli
Konu tasarıı harika
Mapler yok gibi çok sade hayatıdma bu kadar sade mapler görmedim 1.7.2 deki mapler gibi gelişmeniz lazım
Başarılar.

Konu tasarımı güzel fakat sanki biraz kısa kesmişsiniz gibi, sistemleri görsel veya gif ekleyerek destekleyebilirdiniz.
Zor OpSkyblock denince benim aklıma 2016-2017 senesi Bir Sunucu gelir golem spawnerlar ile sabahımızı gecemize katarak uğraşırdık hele o farm yerini yapmak lavlar ile flyı olmayan için tam bir zulum.. :D​

Konu tasarımı değiştirilebilir.Fakat sistemler hakkında kesinlikle değişmesini isteyeceğim.Cidden sunucunuz da hiç sistem yok mu? Kredi sistemi artık her sunucuda var olan bir şey.Hadi onu da geçtim /otosat yazmanız bir ilgi çekicisiz olmuş.Maplerden pek bir şey çıkaramadım ama güzele benziyor.
Evet Fazla Bir Sistem Yok. /otosat ıda sistem olmadıgı icin orayı koydum boş kalmasin diye.

Sistemler gelişmeli
Konu tasarıı harika
Mapler yok gibi çok sade hayatıdma bu kadar sade mapler görmedim 1.7.2 deki mapler gibi gelişmeniz lazım
Başarılar.
Sistemlere En Yakın zamanda eklemeler yapacagım.
Map fazla goz karistirici map olmasin diye sade tutmaya calistim. Yinede Tesekkur Ederim

Merhaba, sunucu tasarımınızı gayet beğendim. Bunun yanı sıra sunucu sistemleri özgün olmuş ki haritaları da beğenmemek mümkün değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl