Çözüldü TempFly Plugini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SnowySushi

Üzgünüm, dengim değilsin.
Elmaslar
204

Discord:

SnowySushi#1869

Forumdaki arkadaşların önerisi üzerine Sunucuma TempFly pluginini yükledim.
Bu pluginle viplere sınırısız fly verme hakkım var mı? Hemde sunucumdaki kasalardan süreli fly çıkıyor sınırsız flyı olan biri süreli fly eklediğinde /tf time menüsünde ne yazıcak mesela yardımcı olabilir misiniz?

Deluxemenu plugini ile gui hazırlayabilirmiyim?

Bu eklenti için groupmanager kullanmayı aklının ucundan dahi geçirme PEX kullanmayı unutma

Şuan sunucumda LuckPerms var zaten, PEX dediğiniz de ne olduğunu bilmiyorum?

Forumdaki arkadaşların önerisi üzerine Sunucuma TempFly pluginini yükledim.
Bu pluginle viplere sınırısız fly verme hakkım var mı? Hemde sunucumdaki kasalardan süreli fly çıkıyor sınırsız flyı olan biri süreli fly eklediğinde /tf time menüsünde ne yazıcak mesela yardımcı olabilir misiniz?

Deluxemenu plugini ile gui hazırlayabilirmiyim?

Viplere sınırsız fly verebilirsiniz Yapmanız gereken sadec " tempfly.infinite " permini viplere vermektir.

Sınırsız fly olan kişiye süreli fly verilebilir arka tarafta oluşan bir sistemdir. Sorun yaratmayacaktır. vip i biten bir kişinin fly süreleri sınırsız uçuşu olmadığı için devreye girecektir.

Deluxe menus ile gui hazırlayabilirsiniz.

Viplere sınırsız fly verebilirsiniz Yapmanız gereken sadec " tempfly.infinite " permini viplere vermektir.

Sınırsız fly olan kişiye süreli fly verilebilir arka tarafta oluşan bir sistemdir. Sorun yaratmayacaktır. vip i biten bir kişinin fly süreleri sınırsız uçuşu olmadığı için devreye girecektir.

Deluxe menus ile gui hazırlayabilirsiniz.
Hazırlayabiliceğim konusunda hemfikiriz ancak çok saçma bir şey var deluxemenude diyelim ki bir cam var ve bu camın üstüne gelince fly süresi gözükmesi lazım bunu göstermek için %fly% tarzı şeyler olması gerek ama bunları bulamadım :d

Hazırlayabiliceğim konusunda hemfikiriz ancak çok saçma bir şey var deluxemenude diyelim ki bir cam var ve bu camın üstüne gelince fly süresi gözükmesi lazım bunu göstermek için %fly% tarzı şeyler olması gerek ama bunları bulamadım :d

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
na gidin ve aşşağıda placeholders kısmına bakın.

konu çözülmüştür kapanabilir !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl