Ücretsiz Tema'dan mc-tr.com forum üyelerine hediye konu tasarımı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T

Tema

Ziyaretçi
Merhaba mc-tr.com forum üyeleri bugün sizlere yaptığım tasarımı ücretsiz olarak vereceğim
Tamamen ücretsizdir bütçesi olmayan arkadaşlarımıza bir tık hediyedir By Hypnos
NOT: Çalmak yasaktır şimdiden söyliyeyim.
:D

anasayfa.png
hakkımızda.png

sistemler.png
görseller.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Eksikleri yok değil, ama ücretsiz bir tasarım için gayet yeterli ve hoş olmuş, başarılar dilerim.

güzel konu tasarımı tema ellerine sağlık ve iyi tasarımcısın başarılarının devamını dilerim

Ben beğenmedim. Başlıklardaki renk seçimleri olmamış, hakkımızda kısmındaki metin ve skin kısmı olmamış, sistemleri okumak için monitöre yaklaştım, ilk sayfa da olmamış neden bilmiyorum ama güzel gelmiyor göze, sondaki banner olmamış hem bomboş sadece gorseller yazıyor hem de Türkçe font olmaması bence kötü bir özellik.
Başarılarınızın devamını dilerim.

Ben beğenmedim. Başlıklardaki renk seçimleri olmamış, hakkımızda kısmındaki metin ve skin kısmı olmamış, sistemleri okumak için monitöre yaklaştım, ilk sayfa da olmamış neden bilmiyorum ama güzel gelmiyor göze, sondaki banner olmamış hem bomboş sadece gorseller yazıyor hem de Türkçe font olmaması bence kötü bir özellik.
Başarılarınızın devamını dilerim.
Ücretsiz tasarımdan ne bekliyorsun uğraşamamdım free paylaştım.

Ücretsiz tasarımdan ne bekliyorsun uğraşamamdım free paylaştım.
Ücretsiz tasarım olması güzel olmamasını mı gerektiriyor anlayamadım aradaki bağlantıyı. Madem ücretsiz bir şey paylaşacaksınız en azından insanların kullanacağı bir şey olsun kusura bakmayın ama paylaşmak için paylaşılmış bu

Hakkımızda kısmı dışında beğendim, gelişmeniz dileğiyle.​

Ücretsiz tasarım olması güzel olmamasını mı gerektiriyor anlayamadım aradaki bağlantıyı. Madem ücretsiz bir şey paylaşacaksınız en azından insanların kullanacağı bir şey olsun kusura bakmayın ama paylaşmak için paylaşılmış bu
Vaktim gelmedi zamanım kalmadı ücretsiz verdim

Merhaba mc-tr.com forum üyeleri bugün sizlere yaptığım tasarımı ücretsiz olarak vereceğim
Tamamen ücretsizdir bütçesi olmayan arkadaşlarımıza bir tık hediyedir By Hypnos
NOT: Çalmak yasaktır şimdiden söyliyeyim.
:D

Ekli dosyayı görüntüle 155523
Ekli dosyayı görüntüle 155524
Ekli dosyayı görüntüle 155525Ekli dosyayı görüntüle 155526

Tek rig koyman kötü olmuş. Bu arada eğer yazılarda saten varsa kaldır daha güzel gözükebilir yazılar. Yazılara mavi dış ışıma eklersen daha kaliteli olabilir. Ana Sayfa yerinde bir yuvarlak olsa kenarlarına dizseydin sistemleri daha güzel olabilirdi böyle kenara atmışsın gibi gözüküyor. Ama ücretsiz konu tasarımına göre gerçekten kaliteli bi tasarım olmuş ellerine sağlık.

@Tema Kim ne derse desin benim hoşuma gitti. Sistemler bölümünü düzeltip tekrardan paylaşırsan güzel olur. Kesinlikle bunu kullanıcam. ?

WoW, Ücretsiz ve Süper bir Konu tasarımı başarılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl