TELİF HAKLARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EmirProf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 738
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmirProf

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
6
Minecraft
Wyjdya
Beyler bayanlar şimdi ben birisine logo veya pp herneyse ben ppleri ücret karşılığında yapıyordum logo olmuşmu diye göstermiştim daha sonra attığım ppyi kullanmaya başladı . yaptığım pp nin çalışma dosyaları falan ss ler her şey var nasıl dava açabilirim.

Gereksiz bir dava olur, boşuna uğraşma derim. Bİlişim Teknolojileri Şikayet Hattı'ndan şikayetinizi yapabilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bakmanız gereken adres bu.

Tavsiyem bir daha ki sefere ödeme yapmadan logoyu incelemek kontrol etmek isterler ise üzerine ödeme yapılmadı vesaire yaz veya çözünürlüğünü düşür. Bu şekilde ödeme yapılmadan kullanılmasını bir nebze engelleyebilirsin.

Beyler bayanlar şimdi ben birisine logo veya pp herneyse ben ppleri ücret karşılığında yapıyordum logo olmuşmu diye göstermiştim daha sonra attığım ppyi kullanmaya başladı . yaptığım pp nin çalışma dosyaları falan ss ler her şey var nasıl dava açabilirim.
Merhabalar,

Dava felan açmakla uğraşmayın, bu işler para gerektiriyor diye biliyorum. Öbür dünyada zaten görüşürsünüz.

Merhabalar,

Dava felan açmakla uğraşmayın, bu işler para gerektiriyor diye biliyorum. Öbür dünyada zaten görüşürsünüz.
yardım eden herkese çok teşekkür ederim :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

#kilit
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
Bu olayla ilgili dava açsanda telif hakları elindeki dosyalarla falan sağlanmıyor. Ayrıca dava açsan ne elde ediceksin ? Hapse mi girecek ? Para cezası mı alacak ? Sana tavsiyem perde kullan fotoğraf üstüne.

Öncelikle geçmiş olsun.
Telif hakkında ise .psd sende olduğu için paylaştığın tanıtım çalışmasında kendi ismini yerleştirebilirsin.
Anlaşırsanız o şekilde düzenleyip tekrar yollarsın.
Aksi takdirde şu durum için dava açamazsın ve açsan bile dava parası kazanacağın parayı geçer.
Bir daha bu tür bir olay yaşamaman dileğiyle, iyi forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl