Çözüldü telefondan girişi kapatma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ErdemDF
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ErdemDF

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
10
telefondan oyuna giriyorlar ve sürekli yan hesap açıyorlar bunu kapatabilirmiyiz.

Kardesim bunu engellemen cok zor cunku adamlar boardwalk adli uygulamadan giriyorlar oda bizim bildihimiz launcherler gibi yasaklama gibi bir durumun yok sadece ayni modemdense biraz adamlari urastirirsin.

Kusura bakma kardsm o chat uygulamalarini unuttum ama her iki sekildede engellemek zor
Ama arkadasin neden yan car acmasini engellemek istedigini orenirsek baska cozum bulabiliriz mesela kit olark sadece bir kerelik hediye veriliyorsa buna cozum var .

Son düzenleme:
BoardWalk da serverlere giremiyorum çözümü varmıdır ?

Premium hesap lazim kards norml hesaplarla giremezsin girsende demo surumunu oynarsin

hesabım zaten premium

java hatasimi veriyor

Venus_V3_5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ChatCraft Vb. uygulamalardan giriş yapıyorlar 1 uygulamayı engellesen bile diğerinide engellemek zorunda kalırsın

Hangi eklenti/plugin ile engelleyebiliriz? ve nasıl?

Hata vermiyor ancak Sw lerde bağlantı yok görünüyor. ve dil değiştiremiyorum. droplanıp kapanıyor language e girince.[DOUBLEPOST=1489289622,1489289421][/DOUBLEPOST]Hata vermiyor ancak Sw lerde bağlantı yok görünüyor. ve dil değiştiremiyorum. droplanıp kapanıyor language e girince.

sayisal ip yazmayi denermisin bu arada dil degistirmene gerek yok saniyorum oynamak yeterli sayisal ip ile girerse dil icin cozum buluruz dodyalari degistiririz

Denemiştim zaten ve olmyuor :(

kardsm vpn programlari ile telefonda boardwalki sifirlayip denesen

ben vpn kullaniyordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl