📱 Telefondaki En Garip Uygulama Ne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ILoveMaju^^

Her Bahar Aşık Olurum Rüzgar Olur Yağmur Olurum
Elmaslar
1.889
Minecraft
ILoveMaju09

Discord:

ilovemaju

Selamlar MCTR Ailesi,

Hepimizin telefonunda illa ki bir köşede unutulmuş, “Ben bunu niye yükledim ki?” dediğimiz garip uygulamalar vardır. 😅
Bugün sizlere soruyorum: Telefonunuzda bulunan en garip, en saçma ya da en gereksiz uygulama hangisi?​

benim telefonda metal dedektörü var sıkıldıkça evde hazine arar gibi metal olan ne varsa ona dokunuyorum telefon ötünce bi mutlu oluyorum

benim telefonda metal dedektörü var sıkıldıkça evde hazine arar gibi metal olan ne varsa ona dokunuyorum telefon ötünce bi mutlu oluyorum
Gerçekten metal dedektörü çalışıyormu? Çalışıyorsa dışarda satılanların ne anlamı kaldı ki?

Soruya gelecek olursakta galiba telefonumda hiçbir gereksiz uygulama yok sürekli kullandığım bir elektronik aletimi güncel tutmayı seviyorum ve sürekli içerisinde değişiklikler yapıyorum. Fazlalıkları siliyorum eksiklik varsa tamamlıyorum.

Gerçekten metal dedektörü çalışıyormu? Çalışıyorsa dışarda satılanların ne anlamı kaldı ki?

Soruya gelecek olursakta galiba telefonumda hiçbir gereksiz uygulama yok sürekli kullandığım bir elektronik aletimi güncel tutmayı seviyorum ve sürekli içerisinde değişiklikler yapıyorum. Fazlalıkları siliyorum eksiklik varsa tamamlıyorum.
"Satılıyorsa ne anlamı kaldı" sorusu daha anlamsız çünkü satılanlar profesyonel ve uzak algılamalı kullanımlar için. bu ise yüksek ihtimal sadece cihazın arkasında ki sensörün demirle temasında birleşmesinden kaynaklanan ve bundan yararlanılan bir durum. dolayısıyla buna amatörce veya eğlence amaçlı kullanım diyebiliriz :D

letgo.

"Satılıyorsa ne anlamı kaldı" sorusu daha anlamsız çünkü satılanlar profesyonel ve uzak algılamalı kullanımlar için. bu ise yüksek ihtimal sadece cihazın arkasında ki sensörün demirle temasında birleşmesinden kaynaklanan ve bundan yararlanılan bir durum. dolayısıyla buna amatörce veya eğlence amaçlı kullanım diyebiliriz :D
Telefonda çalışmasına şaşırdığım için bir anlık "Satılıyorsa ne anlamı kaldı" yazmışım kusura bakmayın. Ama gerçekten bir telefon metal'i algılayabilecek sisteme sahip mi yani? İlk kez duyuyorum biraz şaşırdım.

Telefonda çalışmasına şaşırdığım için bir anlık "Satılıyorsa ne anlamı kaldı" yazmışım kusura bakmayın. Ama gerçekten bir telefon metal'i algılayabilecek sisteme sahip mi yani? İlk kez duyuyorum biraz şaşırdım.
Telefonunda eğer magsafe veya ona benzer farklı bir sensör özelliği falan varsa telefonunu çöp kutusu kapağının üzerine koyup yapıştığını gözlemleyebilirsin, yüksek ihtimalle bundan yararlanıyorlar ancak yazılım tarafında nasıl işliyor pek bende bilemiyorum :D

Evet çalıșıyor bi sensörü vardı sanırım telefonlarda o olduğu zaman cidden çalıșıyor 5 cm uzaktan tutayım yine ötüyor telefona çubuk takıp sahilde hazina arasak insanlar bu deli napıyor diye bakar 😅 benimde yokda can sıkıntısından arada böyle farklı șeyleri denemek hoșuma gidiyor

Telefonuda direk demire tutunca ötmüyor 5-6 cm uzağından tutayım yine ötüyor ama tabiki telefonda ötüyor diyede arka bahçemde hazine aramam 😅 ișsizliğim tutarsa yerde sürüne sürüne gezdiririm yalandan

Yükle abi PlayStoredan metal dedektörü diye sonra tut metala dııt dııt diye ötüyor vallaha 😅 metal sensörü var sanırsam bazı telefonlarda öyle olunca algılıyor ne bilim garip bi șey bundanda anlam aramamak gerek😅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl