Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon bataryanız kötüyse şarjınız hemen biter örneğin ben telefonu şarjda olurken bazen kendi kendine şarjı bitiyor aradan 1 gün geçiyor bi bakıyorum şarj %1 :D 100 de iken batarya kötüyse normal eğer batarlayalarda "made in china" yazarsa mesela bu bataryanın çinde yapıldığı yazıyor.
Öncelikle biraz geç kalmışım ama tecrübelerden birkaç bilgi sunucam sana umarım işine yarar: Telefonunu kilitlemeden önce arkada açık tüm uygulamaları kapat. Eğer bu işe yaramazsa intel deep sleep konusunu araştır büyük ihtimal işlemcin sürekli çalışıyor ve bu da bataryanı çok fazla yiyor. Bataryanda bir sorun olduğunu düşünmüyorum eğer bataryanda bariz bir problem olsa bi anda kapanmalar ve telefonda surf yaparken hızlı şarj azalımı olurdu. Bunlardan hiçbiride olmassa telefona hard reset at. Adımlı bir şekilde denersen çözüme ulaşacağını düşünüyorum. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ! :)
Bendede aynı problem var fakat böyle bi yazı yok. Telefonum şarjı %30'da iken vs. kapanıyor. Bununlada kalmayıp oyun oynamayı geçtim whatsappda mesajlaşırken bile 1 Dakika içinde neredeyse 3-4 Şarj gidiyor sanırım benimki batarya ile alakalı.