S
Silinen üye 36023
Ziyaretçi
Merhabalar, efenim ben Yiğit. Beni az çok eski hesabımla hatırlarsınız.. Takdir edersiniz belli başlı sebeplerden dolayı son 2-2.5 yılımı MC-TR'de pek aktif geçirememiştim. -O ara forumda hiç hoş karşılaşamadığım olaylardan dolayı yıllarımı verdiğim forum hesabımı sildirtme kararı almıştım- E hal böyle olunca da forumdan gitgide uzaklaşma mahiyetinde bulundum. Bugüne gelecek olursak @Batuhan Yenidogan Bey'in geçtiğimiz günlerde daveti üzerine foruma dönme kararı aldım. Bilirsiniz normal şartlarda eskisi gibi artık foruma dönmezdim, kökten değişiklikler olacağını duyunca yıllardır umduğumuz Parlak Dönem adına geldim.
Yani sizlere olayı kısaca özetlemem gerekirse yepyeni hesabımla İçerik Yöneticisi olarak buradayım. Bunun dışında birçok yeni arkadaşlarında olduğunu göreceğiniz gibi güzel terfi alanlarında olacağını göreceksinizdir. Bunların olması da hem forum üyelerimizin hem de forumun geleceği adına sağlam bir verim katacak. Şimdilik sizlere diyeceklerim bu kadar. Aslında sadece artık buralarda olduğumu belirtmek için böyle bir konu açmak istedim. Umarım daha çok güzel günlerimiz olur, iyi geceler dilerim :)
Yani sizlere olayı kısaca özetlemem gerekirse yepyeni hesabımla İçerik Yöneticisi olarak buradayım. Bunun dışında birçok yeni arkadaşlarında olduğunu göreceğiniz gibi güzel terfi alanlarında olacağını göreceksinizdir. Bunların olması da hem forum üyelerimizin hem de forumun geleceği adına sağlam bir verim katacak. Şimdilik sizlere diyeceklerim bu kadar. Aslında sadece artık buralarda olduğumu belirtmek için böyle bir konu açmak istedim. Umarım daha çok güzel günlerimiz olur, iyi geceler dilerim :)