Tahakayaq
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 2
- Minecraft
- TahaKaya
Discord:
! TΛHΛ#2349
∞ GONZA NETWORK GERİ DÖNÜYOR ∞
Merhaba arkadaşlar benim adım Taha soy adım Kaya. 18 Yaşındayım İstanbul da oturuyorum İç Mimarlık okuyorum.
Bu gün aslında size bahsetmek istediğim bir kaç konu var lafı dolandırmadan konuya gelmek istiyorum. 2018 Yılında OPSkyblock üzerine bir sunucu açmıştım ve o yıla göre gerçekten güzel bir online ve kitleye sahiptik şimdi nasıl olur bilmiyorum. 2019 Yılında sunucumu kapattıktan sonra üstünde 1 kere daha denedim RekoCraft Adında bir Survival sunucuda daha açtım ama malesef +60 Online da takılı kaldı bi kaç güne oda patladı. Gonza Network'ü bidaha canlandırmak istedim şuandaki durum gibi bir post attım ama malesef benim yanımda kimse olmadı ve oda yarım kaldı.
Şimdi tekrardan ümidimi kesmeden deniyorum belki son belki de değil orasını bilemem ama bu sefer ümidim tam.
∞ SİZDEN NE İSTİYORUM? ∞
Arkadaşlar sizden istediğim şey çok basit. Ben yıllar önce bıraktığım için plugin bilgim çok eskidi biraz piyasaya baktıktan sonra çok yeni yeni özellikler sistemler geldiğini gördüm ama hani abartlılı sistemle benim şuanlık işim yok benim amacım Classic Skyblock tadını bozmadan bir skyblock realm sunucusu açmak . En başında Classic Skyblock ardından OP tarzına döndürmek istiyorum. Bana yardım edebilicek kendine güvenen arkadaşlar(Paralı'da olur) yorum bırakıp veya iletişim kurabilirler.
İletişim Bilgileri
Discord: ! TΛHΛ#2349
E-Posta: [email protected]
Instagram: @Tahakayaq
Alım Yapılacak Bölümler
Mimar
Eklenti Geliştiricisi
Ortak
Ücret
Sunucumuzdaki belirli kademedeki yetkililer gönüllü usulü çalışıyor olsada belirli kademeler para ile karşılığını alıcaktır. Fakat gönüllüler emeklerinin karşılıkları olarak oyun-içi paketler tarafımızca hediye edilmektedir.
Başvuru Formu
İsim/Soyisim:
Başvurduğunuz Rol:
İlginiz için teşekkürler, başvurularınızı bekliyoruz.