Sol Reklam

Tekrar Nostalji Konseptli Bir Sunucu Açmayı Planlıyorum. İlgi Görür mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

YıldızCraft

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
6
Puanlar
2.255
Yer
Sinop
Minecraft
Mertcan57TR

Discord:

mertcan5734

Merhabalar, sizlere bir konuda danışmak istedim. Daha önce nostalji temalı bir survival sunucusu açmıştım ve oldukça beğenilmişti. Şimdi tekrar nostalji konseptli bir survival sunucu açmayı planlıyorum. Sizce ilgi görecek mi? Bana kalırsa buradaki çoğu kişi nostaljiyi özlüyor olabilir. Eski sistemler, haritalar ve özellikle 1.8 sürümünün atmosferini arayanlar var mı diye merak ediyorum. O yüzden size sormak istiyorum: Eski 1.8 havası özlendi mi?

Artık oyuncular 1.8'i tercih etmiyor. Daha çok sistem sürekli farklılık istiyorlar bundan dolayı oyunculara eski sistemleri getirmeniz pek ilgi görmez diye düşünüyorum. Eğer eski bir sunucuysanız ve eski bir 1.8 kitleniz varsa bir kaç ay aktif olarak bölümü tutabilirsiniz ama eninde sonunda oyuncular yenilik gelmedikçe sıkılıp oyunu bırakacaktır.

Merhabalar, sizlere bir konuda danışmak istedim. Daha önce nostalji temalı bir survival sunucusu açmıştım ve oldukça beğenilmişti. Şimdi tekrar nostalji konseptli bir survival sunucu açmayı planlıyorum. Sizce ilgi görecek mi? Bana kalırsa buradaki çoğu kişi nostaljiyi özlüyor olabilir. Eski sistemler, haritalar ve özellikle 1.8 sürümünün atmosferini arayanlar var mı diye merak ediyorum. O yüzden size sormak istiyorum: Eski 1.8 havası özlendi mi?
Bence yeni ve modern birşey yapsanız daha çok oyuncu olup çünkü bazı oyuncular yenilikleri merak edip sunucuya giriyor (örneğin ben :)

Arkadaşlar yorumlarınız güzel fakat eski 1.8 havası diyorum da yenilikler olacak tabi hiç bir sunucuda bulunmayan sistem de var paketimde merak etmeyin aynı sistemlerle açmıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı