Teknoloji tasarım proje

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted Users 36797

Clasrium 2021
Elmaslar
125

Discord:

bilisim

Selamun aleyküm :D Çoğu kişiye saçma gelicek ama bana bir teknoloji tasarım proje fikri lazım.
Hoca yapmazsam sınav sözlü proje notu 3 üne 0 vericek.Fikri olanlar aşağıya yazsın 6 gün
sürem var.
Yazanlardan teşekkürlerr

Sorunun ucunu açık bırakıyorsun. Bizden tam olarak istediğin ne? Teknolojik bir alet mi tasarlayalım? Fütüristik ülke mi kuralım? Ütopya mı kuralım?
Hayır.Bir probleme dayılı bir proje yapılacak.Projeyi biz planlıyoruz fikrine bırakıp
sizden sadece fikir istiyorum ne yapabilirim diye.

Emin değilim ancak 1 ödevden dolayı 3 nota 0 veremez. (Tabiki ödevi yapmak en iyisi.)

Proje konusunda bir fikrim yok.
sözlüme + projeme 0 vericekmiş.Yapanlara haksızlık olmasın diye.

Merhaba, İnşAllah Güzel Fikir Bulursun Dostum, Sana Fikir Verecek Olursam Geri Dönüşüm İle İlgili(Tuvalet Kağıtı Rulosu-Çöp Poşeti) Gibi Yaparsan Hem Kolay Hem Notunu Alırsın İyi Günler/Çalışmalar.

Merhaba, İnşAllah Güzel Fikir Bulursun Dostum, Sana Fikir Verecek Olursam Geri Dönüşüm İle İlgili(Tuvalet Kağıtı Rulosu-Çöp Poşeti) Gibi Yaparsan Hem Kolay Hem Notunu Alırsın İyi Günler/Çalışmalar.
teşekkürler.

Ben hep ev yapar götürürdüm tahtadan.

Ahh ortaokul günlerime döndüm :) Ben soğutuculu battaniye yapmıştım ama bizden sadece prototip istemişlerdi bende battaniyeyi kesip anneme 2 kat diktirmiştim 1 ağzına fermuar yapmıştım içine de içi jöle dolu buzdolabı poşeti koymuş bir ucundan da kablo çıkartmıştım.

Eğer çalışması zorunlu değil ise bunu kullanabilirsin :)

Ben hep ev yapar götürürdüm tahtadan.
Bir probleme dayalı olması gerekiyor muş

Ahh ortaokul günlerime döndüm :) Ben soğutuculu battaniye yapmıştım ama bizden sadece prototip istemişlerdi bende battaniyeyi kesip anneme 2 kat diktirmiştim 1 ağzına fermuar yapmıştım içine de içi jöle dolu buzdolabı poşeti koymuş bir ucundan da kablo çıkartmıştım.

Eğer çalışması zorunlu değil ise bunu kullanabilirsin :)

Bunlarla uğraşamam diye düşünüyorum 6 gün sürem var

Bir probleme dayalı olması gerekiyor muş

Bunlarla uğraşamam diye düşünüyorum 6 gün sürem var

Problemin yaz günlerinde sıcaktan kurtulmak olucak. Uğraşamam değil ben 1 2 saate yapmıştım. İyi bir not alıcaksan uğraşman lazım farkında isen? (dikim hariç)

Problemin yaz günlerinde sıcaktan kurtulmak olucak. Uğraşamam değil ben 1 2 saate yapmıştım. İyi bir not alıcaksan uğraşman lazım farkında isen? (dikim hariç)
Dediğim şey şu: Bir çok kişi kartondan birşeyler yaparak puanlar aldı benim istediğim ufak çaplı güzel kullanışlı birşey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl