TeknoCraft/Alımlar Mevcut/Sıfırdan Server Açıyoruz/Son Başvuru Tarihi 1 Ağustos Saat 15:00

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ParaDelisi

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
6
Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere tekrar açmaya karar verdiğim sunucunun alımlarından bahsedeceğim. Alımları son derece önemli görmekteyiz. Asla bir yetkiliye (kurucular hariç) op yetkisi vermeyiz. Bütün yetkililerin diğer yetkililerin karışamayacağı özellikler vardır. Sonuçlar 1 Ağustos 17:30'da buradan açıklanacaktır ve alınanlarla özelden iletişime geçilecektir. Sonuçlara göre seçilen kişiler yetkili olmaz. Önce ciddi bir denemeden geçirilir ve sonra kabul görürse yetkili olur. Sunucu yapım aşamasındayken tasarruf amaçlı düşük Ram'a, slot'a, vs. sahip olabilir, bu durum sizi kuşkulandırmasın server tamamen açılana kadar her şey sorunsuz olacak.

Aradığımız Yetkililer;

Aradığımız yetkililer aşağıda bulunmaktadır. Youtuber ve rehber alımları server açıldıktan sonra olacaktır lakin reklamcı alımı asla olmayacaktır. Terfi asla istenmemelidir. İşte aradığımız yetkililer;

1- 1 Adet Moderatör (2 deneme alınacaktır)
2- 3 Adet Builder (4 deneme alınacaktır)
3- 2 Adet Pluginer (3 deneme alınacaktır)
4- 1 Adet Pluginer+Skripter (1 deneme alınacaktır)
5- 1 Adet Asistan (1 deneme alınacaktır)
Ek- Servere Logo, banner gibi şeyler yapabilecek olan varsa benimle iletişim kurabilir

Form Linki;
Builder Formu:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Asistan Formu:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Pluginer+Skripter Formu:

Pluginer Formu:

Moderatör Formu:

İletişim:

Facebook: fb.me/TeknoCraftTR

Not: IP adresi vs. denenecek olanlara verilecektir. Ayrıca istemeyiniz.

Metin
altındadır. Ek koşullar geçerli olabilir.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Moderatör Forumunu Skriptter Gibi Yapmışssın Bence Bi Düzelt derim Moderatör Skriptter Değildir.

Tecrubeli aradaşlar hemen buraya koşun bende burdayım :D

Alımlara Katılmayacağım Fakat Yardımcı Olabilirim:

Arkadaşlar şöyle bir sorun var Moderatör formuna yaklaşık 20, Pluginer formunu ise 2 kişi doldurmuş. Lütfen yapabilecekleriniz doğrultusunda form seçin. Hiçbir yetkinin diğerinden üstünlüğü yoktur. İyi Günler

Son düzenleme:
Arkadaşlar şöyle bir sorun var Moderatör formuna yaklaşık 20, Pluginer formunu ise 2 kişi doldurmuş. Lütfen yapabilecekleriniz doğrultusunda form seçin. Hiçbir yetkinin diğerinden üstünlüğü yoktur. İyi Günler
Ben Pluginer Formuna Başvurdum

Ben Builder'a Başvurdum. Umarım Seçilirim :)

Bende asistan olmak istedim bakalım olucam mı ?[DOUBLEPOST=1501504327,1501504291][/DOUBLEPOST]Bende asistan olmak istedim bakalım olucam mı ?

Alımlar bitmiştir, IP adresi alınanlara verilmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl