DoctorOne
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 61
- Minecraft
- MahmudKocas
Discord:
DoctorOne#8868
Renkli, renkli ve kalın yazıları okumanız yeterli. İlgilenirseniz kalanları da okuyabilirsiniz.
Öncelikle merhabalar efenim, konu başlığı işin özeti. Konumuza girmeden önce değinmek istediklerim şunlar,
En baştan ifade etmek gerekirse, +17 yaş olursa daha güzel olur ve 2 tarafta video çekmeli. Yani videoyu sadece ben çekmeyeceğim.
Modlu bir sunucu açacağım, şimdilik hamachi tarzı olacak. Çok ağır bir mod paketi olmayacak. Ama en azından orta seviye bir bilgisayar gerekli.
Oyunu oyun olarak görüp, ciddiye almamalısınız.
Şimdi asıl konumuza ve ayrıntılara gelicek olursak.
Bu işi ciddi olarak yapacak olan arkadaşlar bana buradan ulaşabilirsiniz veya skype adresinizi verirseniz bende ulaşabilirim.
Eğer insanlar severse ve çok zevkli hale gelirse sunucu kiralamayı düşünüyorum. :)
Discord Nick : DoctorOne#8868
Kanalımız :
Öncelikle merhabalar efenim, konu başlığı işin özeti. Konumuza girmeden önce değinmek istediklerim şunlar,
En baştan ifade etmek gerekirse, +17 yaş olursa daha güzel olur ve 2 tarafta video çekmeli. Yani videoyu sadece ben çekmeyeceğim.
Modlu bir sunucu açacağım, şimdilik hamachi tarzı olacak. Çok ağır bir mod paketi olmayacak. Ama en azından orta seviye bir bilgisayar gerekli.
Oyunu oyun olarak görüp, ciddiye almamalısınız.
Şimdi asıl konumuza ve ayrıntılara gelicek olursak.
- Troll tabanlı bir survival şeklinde bir seri, modlar buna yönelik olacak. versiyon 1.7.10 düşünüyorum
- Serinin devamlılığı için çok hızlı gelişmememiz lazım.
- Hile tabikide yok. He modlar buga girmiştir. Karşılıklı görüşürüz, gerekli maddeleri envanterden siler, gamemode yardımı ile eşyayı elde edebiliriz.
- Başta da belirttiğim gibi 2 tarafta video çekmeli ve işi ciddiye almalı. 2 Kişi de videoyu kendi kanalına atacak.
- Modlara az da olsa bir hakimiyet sağlamalısınız.
- Videolar genellikle beraber olmayacak yani ayrı ayrı gelişeceğiz. Competitive/rekabet havası olacak.
- Birbirimize çok uzak yerlere kurulmayacağız, kurulduğumuz yeri saklama gibi bir havada olmamalıyız.
- Birbirimizi trollemek serbest tabii ki ancak emeğe de saygı göstermeliyiz. Mesela, o kadar maden kazmışız bunları TNT ile patlatma falan yapmamalıyız.
- Seriyi oynadıkça geliştirebiliriz. :)
Bu işi ciddi olarak yapacak olan arkadaşlar bana buradan ulaşabilirsiniz veya skype adresinizi verirseniz bende ulaşabilirim.
Eğer insanlar severse ve çok zevkli hale gelirse sunucu kiralamayı düşünüyorum. :)
Discord Nick : DoctorOne#8868
Kanalımız :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.